Dodge zo 70. rokov dostal pod kapotu 1650 koní!

Krásny Dodge Charger "Tantrum" zo 70. rokov minulého storočia si zobrali na mušku SpeedKore, ktorí sa venujú úpravám automobilov. Ukážku ich talentu sme mohli vidieť v sedmičke Rýchlo a Zbesilo v podobe Plymouth Baracuda, na ktorom bolo prepracované všetko do posledných detailov. 

Uhlíkové vlákna, znížené telo, vyleštený povrch s efektom zrkadlenia, zložitá mreža vyrobená z jedného bloku hliníka a štyri LED svetlomety dávajú automobilu štýl. Zadné svetlá patria Dodge Challengeru z roku 2014, čiastočne obložené tablou s názvom vozidla, spätné zrkadlá kľučky a rôzne ďalšie detaily boli vyrobené na mieru. Aj interiér disponuje rôznymi kovovými doplnkami, vsadeniami z uhlíkových vlákien, obalené do kože a interiér je prispôsobený tomu, čo sa nachádza pod kapotou.

Neskutočných 1650 koní pochádza z 9 litrového preplňovaného dvojitého osemvalca Mercury Racing QC4v. Obrovský motor je presne prispôsobený do konštrukcie automobilu. Hoci v súčasnej dobe nie je automobil na predaj, nám ho stačí vidieť. Čistá dokonalosť!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Dodge zo 70. rokov dostal pod kapotu 1650 koní!