Strut vytunil Teslu na poriadne delo!

Tuning je pre niektoré vozidlá ako krásny šperk. Treba však vedieť, ako na to.

STRUT® sa venuje výrobe komponentov pre luxusné automobily a SUV. So svojou kolekciou sa zamerali aj pre Teslu Model S Ultimate, na ktorej prezentujú luxus, výkon a technológie v spojení s elektrickým vozidlom.

Kolekcia pre automobil Tesla Model S má na mieru vyrobené bočné lišty, zadný spojler a ďalšie komponenty, ktoré sú tvorené uhlíkovými vláknami. V kombinácii s farebnými detailmi, ktoré si môže zákazník zvoliť podľa seba, vyzerá naozaj luxusne. Nádherný povrch je tvorený materiálom, ktorý má vysokú pevnosť a zároveň nízku hmotnosť. Výsledkom je ohromujúca kolekcia, ktorá dostala aj nálož pod kapotu a dnes dosahuje maximálnu rýchlosť až 252,67 km/h. Na elektromobil celkom dobré.

Strut vytunil Teslu na poriadne delo!

STRUT®. Celosvetovo známa značka, ktorá sa venuje ručnej výrobe kolies a iných doplnkov pre milovníkov luxusných automobilov a SUV. Ich práca odráža vášeň a hrdosť, s akou sa venujú detailnej výrobe prídavných komponentov.

Strut vytunil Teslu na poriadne delo!Strut vytunil Teslu na poriadne delo!Strut vytunil Teslu na poriadne delo!Strut vytunil Teslu na poriadne delo!Strut vytunil Teslu na poriadne delo!Strut vytunil Teslu na poriadne delo!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: STRUT®

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Strut vytunil Teslu na poriadne delo!