Kráľovské Maserati Ghibli s podpisom Mansory je hotová dokonalosť!

Individuálny prístup v dokonalom stajlingu si od svetoznámej spoločnosti Mansory vyslúžilo aj Maserati Ghibli. Elegantný vzhľad športovej limuzíny bol doplnený o karbónovú karosériu a neskutočný výkon.

Ultraľahká karbónová karoséria z uhlíkových vlákien dotvára celkovému charakteru automobilu neopakovateľný luxusný dizajn. Jemná štruktúra uhlíkových vlákien, viditeľná na všetkých pridaných komponentoch, harmonicky ladí do talianskeho štandardu Maserati. Dizajn však nie je všetko a Ghibli dostalo od Mansory aj poriadnu nálož pod kapotu. Vďaka optimalizácii štandardnej elektroniky má benzínové S-ko až 480 koní, pričom diesel dostal 310.

Vďaka kvalitným pneumatikám od Vredestein vo veľkostiach 255 / 30R22 a 295 / 25R22 sedí na ceste pevne a spoľahlivo, no je na výber aj alternatíva v podobe kovaných kolies v kombinácii 9.5x20 a 11x21 so zodpovedajúcimi pneumatikami 265 / 30R20 a 295 / 30R21 V interiéri športovej limuzíny sa spája funkčnosť a pohodlie, doplnky z hliníka, ušľachtilého dreva alebo rafinovaného uhlíkového materiálu a dokonalého majstrovstva kože z tohoto automobilu spravili skutočného kráľa luxusu na cestách.

Kráľovské Maserati Ghibli s podpisom Mansory je hotová dokonalosť!Kráľovské Maserati Ghibli s podpisom Mansory je hotová dokonalosť!

Zdroj: 

Text: Autobazar.SK

Foto: ©  

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kráľovské Maserati Ghibli s podpisom Mansory je hotová dokon...