Milionár má Porsche Carrera GT, aj tak s ním nie je spokojný!

Milionári majú zvláštne maniere. Často krát im nie je dobré to, po čom iní snívajú. Ak by ste mali milióny, tak logicky máte iné nároky. Dôkazom toho je aj Manny Khoshbina, zberateľ šialene drahých superšportov.

Ako uviedol portál motor1.com, aj na tak dokonalom aute, akým pre mnohých je určite Porsche Carrera GT našiel chyby a nie je ich málo.

Zdroj: topspeed.com

Dokonalé auto? Ako pre koho!

Je logické, že každé auto bude vyhovovať inému vodičovi. Ak je niekto s jedným autom maximálne spokojný, inému stačiť nemusí. No superšportu za extrémne peniaze málokto čosi vytkne. Môže to len niekto, kto má s čím porovnávať. A Manny Khoshbin rozhodne prehľad má. Má napríklad Pagani Huayara,McLaren P1 či Bugatti Veyron. Porsche Carrera GT tak vie zhodnotiť oveľa lepšie, ako ktokoľvek z nás.

Zdroj: topspeed.com

V prvom rade mu vadí zladenie pedálu spojky s prevodovkou, kvôli čomu rozbeh trošku trvá. Rovnako ani trakcia auta údajne nie je taká, aká by mohla byť. Nuž a v neposlednom rade je údajne z auta aj katastrofálny výhľad. Milionárovi paradoxne prekáža aj predražený servis. Napríklad len povinná oprava spojky po 30 000 km vyjde na hriešnych okolo 27 000 €. Ani výmena oleja za 1 500 € nie je zanedbateľná. Rovnako milionárovi sa nepáči ani príliš old-schoolový displej, spotreba 23,5 litra tiež nepoteší. Nemožnosť zvýšiť podvozok má mnoho superšportov, toto Porsche však nie, čo zamrzí napríklad pri nutnosti prekonať nejaký retardér. Nedostatočná výbava a príliš tvrdý podvozok tiež nie je nič pre rozmaznanú milinársku zadnicu. Nuž, zaujímavé postrehy, ktoré však my, bežní smrteľníci asi nevieme posúdiť.

Zdroj: topspeed.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj foto: topspeed.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Milionár má Porsche Carrera GT, aj tak s ním nie je spokojný...