Objednal Teslu Model 3, poslali mu blatník!

Tesla dostáva údery z každej strany. Nespoľahlivý autopilot, problémy s lakovaním, nelícujúce diely, chabá technická kvalita. Niekomu sa možno zdá, že Tesla je už len boxovací mech, do ktorého si chce každý udrieť.

Nuž a žiaľ dáva svetu stále nové a nepochopiteľné dôvody k tomu, aby poukazovala na ďalšie a ďalšie zlyhania. To, s čím prišiel server reddit by ste určite nikdy nevymysleli.

Šunková pizza bez šunky, alebo blatník namiesto auta

Ak si objednáte šunkovú pizzu a príde vám pizza bez šunky, určite vás to nepoteší. Možno nad tým len mávnete rukou, možno sa budete sťažovať a vynádate kuriérovi. Ale dá sa to prežiť. Pokiaľ si však objednáte auto a namiesto neho vám príde blatník, asi vás to vytočí viac. A presne takéto faux pas sa podarilo Tesle.

Zdroj: reddit.com

Tesla bola na svete prvá automobilka, ktorá pristúpila k predaju áut cez internet. K spokojnosti vybavila mnoho objednávok, no táto bola problémom. Ak vám z knúhkupectva pošlú zlú knihu, pochopíte to. No pokiaľ si objednávate nie práve lacné auto, čakáte prvotriedny servis. Budúci majiteľ si objednal Teslu Model 3, k nej podlahové koberčeky a nabíjací adaptér. O niekoľko dní keď bol v práci, tak u neho doma zazvonil kuriér a otvorila mu manželka budúceho majiteľa. Od kuriéra dostala len veľký balík od Tesly, za ktorý manželovi vynadala, akú zbytočnosť zas objednal. Ten po návrate domov balík otvoril a našiel v ňom nabíjací adaptér, podlahové koberčeky a bonus, ľavý predný nárazník z Tesly Model S. Prekvapenie. Majiteľ ihneď kontaktoval Teslu a tá zistila, že na logistike sa stal problém. Automobilka mu priľúbila, že čím skôr mu auto pošlú, ako to dopadlo zatiaľ nevieme. Je však zaujímavé, že Tesla opäť prekvapila a prišla s niečím novým, čo sa dá zbabrať.

Zdroj: reddit.com

Zdroj foto: reddit.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Objednal Teslu Model 3, poslali mu blatník!