Ľahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEO

Lambo Huracán, ktoré posúva hranice snov má, meno Torofeo.  Ako inak, z dielne MANSORY. 

MANSORY nikdy nenechá nič na náhodu. Dômyselný prepracovaný nielen dizajn, ale aj výkon dotiahne do detailu, ktorý posúva hranice vzhľadu štandardu modelu. Sloboda a kvalita práce zamestnancov, ktorých v súčastnosti presahuje počet 200, máme možnosť obdivovať aj v prípade modelu Lamborghini Huracán.

Jeho špecifické pomenovanie Torofeo vychádza z kombinácie  slova Toro (španielsky býk)  a medzinárodných pretekov Lamborghini Super Trofeo. 

Ľahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEO

Aj keď sa špeciálne dizajnovaná maska nakláňa k zemi prekliato nízko, telu " malého" Lamba v úprave MANSORY dodáva stabilitu v jazde. Štýlová superšportová štvorkolka s prepracovaným desaťvalcovým motorom provokuje maximálnym výkonom 1250 koní (919kW). Obdiv je na mieste v každom smere. Z 0 na 100 km/h zrýchli za 2,7 sekundy. A, toto vôbec nie je zlé! Reliéf interiéru kokpitu superšportu definuje dômyselne využitá koža a alcantra. 

Kvalita a luxus využívania modifikovaných karbónových vláken na každej úrovni úprav sa podpisuje aj pod tento výnimočný elegantný a sebaistý dizajn. Nepotrebuje výstrednú žiarivú farbu príznačnú pre superšporty, aby podčiarkol svoju dominanciu. 

Ľahkosť na pohľad, sila v tele. Zoznámte sa, takto vyzerá Lamborghini Huracán TOROFEO  od MANSORY. 

Ľahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEO

Ľahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEOĽahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEOĽahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEOĽahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEOĽahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEOĽahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEO

Zdroj: MANSORY

Fotografie: © MANSORY

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ľahkosť na pohľad, sila v tele! Zoznámte sa s Lambom TOROFEO