S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása!

Neuveriteľný a božský dizajn z dielne MANSORY jednoducho vábi. Boh alebo morský vlk? Akokoľvek, je to svalnatý krásavec s maximálnym výkonom 1000 koní.

Dizajnové prerody známych luxusných značiek automobilov má na svedomí spoločnosť MANSORY. Krásna úprava a transformácia vozidiel prináša nový level pre oko, srdce a túžbu po jazde milovníkom krásnych a jedinečných áut.

S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása!

Kupé  S 63 AMG-čko pretavili do svalnatého modrého a nablýskaného tela vrámci Diamantovej edície. Model nielenže vyzerá skvele! Každý jeho detail je skvelý a vďaka kvalitnej práci a dizajnérskemu umu neostal ani kameň na kameni. 

Spoločnosť využíva vo výrobe a úprave kvalitný materiál obsahujúci modifikácie uhlíkových vláken. Diamantová edícia modelov je príznačná jasným a hrdelným zvukom motora. Bodaj by nie. K vzhľadu antického morského boha nič iné nepatrí. Ale pozor nie je to iba o zvuku. Pod jeho kapotou sa nachádza upravený agregát AMG S63. Namiesto výkonu 585 koní - čo mimochodom nie je žiadne béčko, dokáže upravený svalovec vytiahnuť tisícku.

Sedieť v morskom interiéri jeho kokpitu musí byť nezabudnuteľný zážitok. A o ovládnutí jeho volantu a jazdných možností ani nebudeme písať!

Takto vyzerá umelecké dielo od Masory

 S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása!S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása!S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása!S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása!S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása!

Zdroj: MANSORY

Fotografie: © MANSORY

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / S-Class Coupé AMG S63 zmenili na svalnatého Poseidóna. Krása...