Chalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domov

Mike Hudson dostal veľmi zaujímavý nápad. Opustil svoje zamestnanie, aby si mohol splniť svoj sen. Kúpil starú dodávku, prerobil ju na obytný príves a pustil sa na cesty. Nebolo to však také jednoduché, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Chalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovMike, ktorý si hovorí aj Van Dog sa rozhodol, že si na svoje cesty po krajine vytvorí zo starej dodávky miesto pre život. Nepotreboval k tomu žiadne plány ani nákresy, jednoducho svoju dodávku rekonštruoval tak, ako to cítil.

Prestavba si nevyžadovala žiadne špeciálne náradie, použil iba materiály, ktoré sú ľahko dostupné v akýchkoľvek obchodoch pre domácich kutilov.

Nakoniec sa mu podarilo vytvoriť niečo, čo by ste nečakali. V desať rokov starej dodávke vytvoril dokonalé miesto pre bývanie na cestách.

Tí, ktorí vidia dodávku dnes nemôžu uveriť tomu, ako vyzerala v minulosti. Najväčším problémom bola hrdza, ktorá robila veľké problémy. Odstrániť ju, trvalo približne týždeň, až potom sa mohol pustiť do ďalších prác.Chalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domov

Kde skrsol nápad?

Jedného dňa sa Mike rozhodol, že zmení svoj život. Opustil svoje doterajšie zamestnanie a pustil sa do prestavby. Mal niekoľko ušetrených peňazí a rozhodol sa, že ich investuje do svojho sna.

Dodávku kúpil vo výpredaji cez eBay. Najskôr bol zo svojho kroku veľmi nadšený, čím viac sa však s dodávkou zoznamoval, tým viac sa začala jeho radosť zmenšovať. Keď prišiel na to, v akom zlom stave je dodávka, jeho nadšenie pomaly slablo. Keď videl, koľko práce na nej ešte bude musieť vykonať a čo všetko má ešte pred sebou, nebolo mu všetko jedno.

Práce boli náročné, no musel to zvládnuť. Dnes, by už zrejme takú chybu neurobil. Sám hovorí, že ak kupujete 10 ročnú dodávku, mali by ste si to buď ešte raz dobre premyslieť, alebo musíte určite očakávať nejaké problémy.

Ďalším krokom k dokončeniu svojho cieľa bolo presťahovanie sa do „nového domu.“ Najskôr sa však musel zbaviť starých a nepotrebných vecí, aby sa dokázal do dodávky zmestiť.

V súčasnosti sú nepríjemnosti vyriešené a dodávka naplno slúži svojmu majiteľovi. Nachádza sa tu plyn, ktorý Mike využíva na vykurovanie aj varenie. Samozrejmosťou je teplá voda, varná doska, chladnička, mikrovlnka či posteľ.  Ak vás tento mladík chytil za srdce a chceli by ste sa o jeho cestách a bývaní dozvedieť viac, jeho kroky môžete sledovať aj prostredníctvom Facebooku

Ak máte podobné ambície a sny tú pravú dodávku môžete nájsť aj v našej inzercii.

Pozrite si fotografie, ktoré zachytávajú život v dodávke: 

Chalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domovChalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvoril útulný domov

Video: 

<iframe width="600" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/HHm7Z3ZrDPc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Text: Nehnuteľnosti.sk, Vandog Traveller

Foto: Vangod Traveller

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Chalanisko si splnil sen. Zo starej hrdzavej dodávky vytvori...