VIDEO: Čo keď sa prepadne cesta? No nič. Iba spadnete do diery!

Diery na ceste nie sú žiadnou novinkou. Zvykli sme si. Ale, čo sa stane, keď sa prepadne povrch a vznikle obria diera priamo pod vašimi kolesami? Jednoduché - Spadnete do nej aj s autom. Čierny humor? Nie! Realita. Toto VIDEO je dôkaz.

POZRITE SA: Môžeme byť šťastní, že naše diery a výmole bývajú menej hlboké.

Táto biela jazdenka smerovala do čínskeho mesta Quanzhou. Ale nedorazila. Wai Hsiao, jej 37-ročný vodič mal jednoducho smolu a za pár sekúnd prišiel o auto. Ale, chvalabohu ostal živý a zdravý.

Napriek tomu, že na začiatku, keď sa zachytil o okraj prepadnutého povrchu, nebolo všetko stratené. V prvom momente si myslel, že o niečo narazil, ale keď sa začal potápať,bolo jasné, že treba vystúpiť a nechať auto napospas jeho osudu.

Wai má v úmysle žalovať miestne úrady zodpovedné za stav diaľnice a prepadnutého povrchu, resp. diery (v preklade sinkhole), ktorý bol podľa hovorcov čínskych úradov týždeň pred nehodou upravený.

Zaujímavosť, ktorú ste si možno všimli: V momente pádu, kedy auto zavadí o dieru, je na ceste plynulá premávka, o chviľu vodiči okolo zrejme nemohli uveriť svojim očiam a pri pozorovaní bizarnej situácie spôsobili na križovatke kvalitnú zápchu.

Prepad bol spôsobený prúdom podzmenej vody, ktorého prietok pod povrchom jednoducho vymyl pôdu a cesta bez opory sa pod váhou prechádzajúcich áut zrútila.

Celkom dobrý príklad a varovanie pre správcov našich ciest. Zatvárať oči môžeme, ale keď sa to raz stane u nás potom budeme veselo hľadať vinníka. Najlepšie vodiča: "Mal dávať väčší pozor!" Buďme ale optimisti a verme, že toto je len ďalší bizarný príbeh z Číny. A keby predsa len áno, nikto nepríde k ujme na zdraví a bude mať šťastie ako Wai.

Zdroj:

Text: Autobazar.Sk, dailymail.co.uk

Video: Youtube.com

Foto: Repro foto | Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / VIDEO: Čo keď sa prepadne cesta? No nič. Iba spadnete do die...