Nový Bentley Flying Spur prekvapí vysúvacím symbolom

Možností ako zaujať novým modelom je veľké množstvo. Bentley sa s touto myšlienkou vie pohrať, tak ako žiadny iný výrobca luxusných automobilov.

 

Zdroj: bentleymotors.com

Vysúvací symbol ako dominanta

Už na prvý pohľad majestátny automobil zaujme. Ďalšie prekvapenie prichádza krátko po tom, čo tvoje oči zastavia na prednej kapote. Vysúvací symbol ako dominanta modelu je perfektným riešením, ktoré zaujme skôr ako ho niekto ukradne.

Pôsobivá dominanta, ktorú nikto neukradne

Áno, presne to bol a je problém všetkých značiek, ktoré sa rozhodli svoje mašiny vyšperkovať pôsobivým priestorovým symbolom na kapote. Novinka Bentley Flying Spur nachádza spôsob ako sa popasovať s týmto problémom a neprísť o krásny a originálny estetický zážitok.

Zdroj: bentleymotors.com

Sila a luxus

Výrazný symbol nie je jedinou dominantou modelu. Luxus potrebuje zaujímavý pohon. Flying Spur to vie. Pod kapotou si príde na svoje každý milovník luxusu a sily. Svoje čestné miesto pod kapotou dostal W12 motor.

Inšpirácia - Continental GT

Čo znázorňuje konkrétny symbol? Okrídlené písmeno B sa spája s históriou modelu. Bentley Flying je na trhu od roku 2013. Inšpirácia pramenila z úspešnej staršej generácie luxusného kupé Continental GT. Dizajnovo si nový Flying Spur uctí výnimočný model Continental GT.

Viac priestoru v mene komfortu

Čo by mala spĺňať luxusná limuzína? Mala by ponúknuť nečakanú mieru luxusu a komfortu. To sa značke opäť podarí. Bentley Flying sa zameriava najmä na pohodlie cestujúcich na zadných sedadlách. Práve ctenej posádke patrí väčšina priestoru, ktorý dostal model k dobru.

Parametre

Pod kapotou nového Flying Spur možno očakávať 6-litrový 12-valcový motor doplnený dvojicou turbodúchadiel, ktorý poznáme práve z Continental GT a SUV modelu Bentley Bentayga.

Výkon

S akým výkonom možno počítať? Novinka ponúkne 467 kW, 635 koní a 900 N.m. krútiaceho momentu. Výkon bude na kolesá prenášať spoľahlivá 8-stupňová automatická prevodovka. Súhrn zaujímavých parametrov končí pohonom všetkých kolies.

Konkurencia

Nový Flying Spur nahradí predchodcu z roku 2013 a zaradí sa k najdrahším luxusným limuzínam súčasnosti. Hlavný cieľ? Flying Spur bude bojovať so silnou konkurenciou ako Rolls-Royce Ghost a Mercedes-Maybach S600. Podarí sa ich modelu vytlačiť z nákupného zoznamu najbohatších ľudí planéty? Pôsobivé detaily, výkon a komfort nasvedčuje tomu, že má nový Flying Spur výborne našliapnuté smerom k víťazstvu v konkurenčnom boji.

Celkový dojem automobilových nadšencov výnimočne zrkadlí aj pozitívne názory kritikov. Oficiálne odhalenie by po úvodných predstaveniach mohlo prísť pri príležitosti nadchádzajúceho autosalónu vo Frankfurte, ktorý sa bude konať v septembri. Ešte viac krásy a dokonalého dizajnu ponúkajú zábery Bentley Continental GT. Rozhodne si nenechaj ujsť ani upútavku na nový Bentley Flying Spur. Sleduj video.

Zdroj: bentleymotors.com

Zdroj foto: bentleymotors.com

Zdroj video: youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nový Bentley Flying Spur prekvapí vysúvacím symbolom