Najkrajšia vodička najazdi 200 000 km ročne a búra predsudky

Vodič kamióna  - väčšina z nás si predstaví urasteného chlapíka v prepotenom tričku, ktorý smrdí naftou a má problém prejsť cez dvere pri platení na čerpacej stanici. Zabudni na predsudky. Realita môže byť diametrálne odlišná. Dokonca úplne nepravdepodobná.

Zdroj: instagram.com/sr8x4volvo

Vodička kamióna

Aká je šanca, že za volantom obrovského kamióna uvidíš sedieť útlu ženu s krásnou vizážou a dokonalou postavou? Okrem nesplnených snov mnohých vodičov, je skutočne možné stretnúť na cestách krásnu vodičku kamióna. Také príjemné prekvapenie, v podobe pohľadnej krásky za volantom gigantického stroja, čaká vodičov v premávke v Číne.

Zdroj: instagram.com/sr8x4volvo

Riadenie veľkých strojov - výsada mužov

Ak existuje zoznam povolaní najmenej obsadených ženským pohlavím, riadenie obrovských ťahačov patrí medzi dotknuté kategórie. Dôvodov je niekoľko. Okrem čisto praktických, je tomu tak aj z dôvodov zvýšeného nebezpečia tohto povolania a nástrah, ktoré na cestách môžu oprávnenú osobu stretnúť. Okrem stránky bezpečia, je táto práca často aj fyzicky náročná a veľmi komplikovaná, ak vezmeme do úvahy podmienky „ubytovania" a potrebu obmedzeného života „na palube" počas ciest.Zdroj: instagram.com/sr8x4volvo

Diaľková kamiónová preprava nákladu

Diaľková kamiónová preprava nákladu láka ženy skôr do oddelenia špedičných služieb a riadiacich pozícií. Sú však ženy, ktoré majú nevídanú odvahu a na toto dobrodružstvo nezanevrú ani napriek reálnym obavám.  Čo ak sa pre toto povolanie rozhodne krehká žena s krásou bohyne?Zdroj: instagram.com/sr8x4volvo

Nečakané povolanie pre mladú príťažlivú ženuLen 21-ročná žena z Japonska sa stala celebritou v krajine vychádzajúceho slnka nielen na základe vzhľadu. Je skutočne ojedinelou postavou aj vďaka svojej práci. Povolanie mladej Rino Sasaki by si určite neuhádol.

Zdroj: Autobazar.sk, world.kapook.com, osobný blog Rino Sasaki

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najkrajšia vodička najazdi 200 000 km ročne a búra predsudky