V Rusku všetko možné: Ako zaparkovať na ploche menšej ako auto?

Dalo by sa povedať, že v krajine vodky a tvrdého alkoholu, ide často do tuhého. Ako zaparkovať na ploche menšej ako auto? Odpoveď poznajú v Rusku!

Zdroj: kazan.ru

Rekord v parkovaní na malej ploche

Guinnessova kniha rekordov môže puknúť závisťou. Napriek vykonanému „zázraku" bez zápisu do nej ide o výnimočnú zručnosť vodiča. Ako zaparkovať, keď nestačí bežné parkovacie miesto? V ruskom Tatarstáne sa na ceste na trase Zainsk-Buchara-Almeťjevsk stala kuriózna nehoda, ktorej zábery obleteli svet.

 Ako sa parkuje v Tatarstáne?Dacia Duster v Rusku predávaná v Renaulte sa stala hlavným protagonistom virálneho príbehu o tom, že je možné zaparkovať auto aj na mieste menšom ako samotné auto. Vodičské umenie v parkovaní sa dá natrénovať tak, že na zaparkovanie auta stačia doslova milimetre. Čo však robiť v prípade, že najvyššia možná presnosť nestačí? Kuriózna nehodaViac ako ukážka dokonalých jazdeckých schopností je to ukážka nevydareného manévru na namrznutej vozovke. Šofér Dusteru stratil kontrolu nad vozidlom a vyletel z cesty. Výsledkom je „parkovanie“ medzi dva stĺpy elektrického vedenia tesne vedľa seba. Neplánovaná situácia

Vodič neplánovane zaparkoval vozidlo tak geniálne, že by náhodného okoloidúceho nenapadlo, že to môže byť niečo iné ako pokus o vtip. Je zrejmé, že vzniknutá situácia taká veselá nebola a vodičovi pri šmyku nebolo všetko jedno.

Zdroj: kazan.ru

Ako sa to stalo?

Nečakaný šmyk spôsobil nehodu, ktorá skomplikovala návrat vozidla do premávky. Ako sa to stalo? Duster najprv narazil do jedného stĺpu. Po náraze nadskočil dozadu a následne skončil „vsunutý“ do tesnej medzery medzi 2 stĺpmi elektrického vedenia. Toto je zrejme jediný spôsob ako sa môže stať, že vozidlo zaparkuje do priestoru menšieho ako vzdialenosť predného a zadného nárazníku vozidla. Poznáš iný spôsob?

 Škoda aj šťastie32-ročný vodič necestoval sám. Účastníkmi nehody sa stali aj ďalší 2 pasažieri vo veku 54 rokov a 56 rokov. Neostalo im nič, len počudovane krútiť hlavou. Škoda v tomto prípade nebola len na vozidle. Značnú ujmu utrpel aj elektrický stĺp, ktorý našťastie pri nehode neprerušil vedenie. Utrhnuté drôty by boli poriadne nebezpečné. Dôležité je, že sa nikomu z účastníkov nehody, okrem malých zranení, nič nestalo. Zakliesnený automobil

Po nehode bolo nutné zabezpečiť vyňatie zakliesneného automobilu, ktoré neprebiehalo bez komplikácií. S pomocou ťažkej techniky sa podarilo pracovníkov zakliesnené vozidlo „vyslobodiť" po dlhých 3 hodinách na mieste nehody. V akom stave bolo automobil po nehode? Vozidlo nebolo schopné jazdy a majiteľ ho prepravil na iné miesto pomocou odťahovacej plošiny.Zdroj: kazan.ru

Parkovanie na ruský spôsob

Zaparkovať ako kráľ bez ohľadu na povrch vozovky, parametre a rozmery vozidla? Pre ruských vodičov žiaden problém. Nekonvenčný spôsob parkovania sa nevyhol vlne zdieľanie. Tento unikátny prístup sa stal okamžite hitom internetu. Niet sa čomu čudovať. Posadiť Daciu Duster na plochu menšiu ako plocha samotného automobilu? V Rusku je možné všetko! Sleduj video.

Zdroj: kazan.ru

 

Zdroj: drom.ru, kazan.kp.ru

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / V Rusku všetko možné: Ako zaparkovať na ploche menšej ako au...