34-ročný Mercedes ako nový - nájazd len 8 781 km 

Keď si automobil kúpi dôchodca, ktorý svoje vozidlo úplne nevyužíva, je veľká šanca, že jeho automobil skončí v sieni slávy vďaka dobrému technickému stavu alebo nečakane nízkemu nájazdu aj po rokoch. To je prípad tejto legendy.

Mercedes patrí k rekordérom výdrže a životnosti. Tento nemecký sedan sa oplatí nielen vlastniť, ale aj predať. Tento legendárny Mercedes 190 stojí sám o sebe za pozornosť. Celých 33 rokov ho jeho majiteľ náležite opatroval a chránil pred kilometrami. A dnes prišiel jeho čas.

Slávny sedan sa objavil v ponuke áut na predaj s nečakane nízkym nájazdom. Rekordných 8 781 kilometrov! Toto číslo pribudlo na tachometri ešte v prvých rokoch života. Od roku 1987 ho jeho majiteľ strážil ako oko v hlave. Technický stav vozidla najlepšie dokumentuje originálne lakovanie bez vyblednutých miest alebo škrabancov.

Výsledkom náležitej pozornosti a ochrany je interiér v identickom stave ako pri nákupe. Na automobile sa nepodpísal zub času, úplne chýba akákoľvek korózia aj starnutie mäkkých materiálov. Ešte pôvodný ochranný náter a ďalšie detaily dokazujú kvalitné garážovanie a výzor vozidla, ktoré nikdy nezažilo zimné podmienky a útoky soli a garážovania vonku.

V prípade záujmu treba brať na vedomie, že sa vozidlo nachádza v malej nemeckej obci Ibbenbüren. Za koľko je na predaj? Tento automobil je tvoj za 29 900 Eur. Ak si myslíš, že je to príliš, ešte raz sa zapozeraj na priložené fotografie. Nič podobné v ponuke áut na predaj nenájdeš.

Zdroj foto: mobile.deZdroj foto: mobile.deZdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 34-ročný Mercedes ako nový - nájazd len 8 781 km