Lacné BMW M3 vyrobené z Fiatu Tipo

Ak za volantom tráviš veľa času, určite vieš, ktoré vlastnosti svojho vozidla by si si vedel predstaviť inak. Tento konkrétny exemplár dostal novú podobu najmä kvôli túžbe krajšieho dizajnu drahšieho vozidla. Podarilo sa?

Taxikári patria k vodičom, ktorí za volantom strávia veľkú časť svojho života. S tým sa spája chuť  prerobiť si svoj automobil podľa svojich predstáv. Bláznivý nápad taxikára, ktorý sa rozhodol, že si svoj Fiat Tipo prerobí na vysnívané vozidlo, sa stal hitom internetu.

Šialená prerábka

Ak za volantom tráviš veľa času, určite vieš, ktoré vlastnosti svojho vozidla by si si vedel predstaviť inak. Tento konkrétny exemplár dostal novú podobu najmä kvôli túžbe dosiahnutia krajšieho dizajnu. Či sa to autorovi prerábky podarilo? Posúď sám.

Lacné BMW M3 vyrobené z Fiatu Tipo

Lacné vozidlá nemajú na stanovištiach taxi služieb taký úspech ako drahšie a luxusnejšie mašiny.  Vedia to aj samotní taxikári, takže ich túžba po oslovení potenciálneho zákazníka dizajnom je skutočne veľká.

Luxusná mašina z lacného modelu

Drahá populárna zadokolka rozhodne nie je dostupným vozidlom pre začínajúcich taxikárov. K tomu pridaj veľkú konkurenciu ostatných taxi služieb. Áno, tieto skutočnosti môžu prinútiť taxikára, aby bol skutočne kreatívny.

Lacné BMW M3 vyrobené z Fiatu Tipo

Foto: instagram.com/ekremkayikci

Taxi v Turecku

V Turecku pri výbere taxi služby môžeš naraziť na vozidlo, ktoré ťa celkom určite upúta výzorom. Tradičná žltá farba a tvarové línie, ktoré si už na prvý pohľad môžu získať tvoju pozornosť. Dôvodom je podobnosť s populárnym modelom, ktorý ale v tomto tele rozhodne nenájdeš. Šikovný taxikár sa postaral o to, aby jeho obyčajný Fiat Tipo uspel v konkurencii.

Úprava Fiatu Tipo

Ktoré prvky sa postarali o to, aby si si toto nenápadné vozidlo všimol? V prvom rade sú to veľké kolesá a mimoriadne povedomý bodykit. Pozeráš sa na prerábku, ktorá ťa zaujme prednou mriežkou statného a nepríbuzného BMW.

BMW M3 F80

Použiť základné diely z BMW M3 F80 sa ukázalo ako výborný nápad. Taxikárovi sa v službe darí, a aj keď ide viac o optický klam ako vydarenú prerábku, spĺňa účel, ktorý si taxikár pri premene predsavzal.Lacné BMW M3 vyrobené z Fiatu Tipo

Foto: instagram.com/ekremkayikci

Nedostatky

Veľké nasávacie otvory na vozidle pôsobia celkom štýlovo. Prekvapivo, niektoré časti BMW skutočne s Fiatom ladia, aj keď by si to za iných okolností určite nepovedal. Nepríbuzné prvky sa postarali o zaujímavý vizuálny zážitok, ktorý už prilákal množstvo turistov.

Prvoplánová prerábka ako forma reklamy

Vďaka zaujímavému nápadu sa dielo tureckého taxikára teší pozornosti na internete. Jeho fotografie sa šíria po sociálnych sieťach a prvoplánová prerábka sa ukazuje ako slušná forma reklamy. Nejeden zo samotných klientov priznal, že na sedadlách tejto mašiny sedí práve vďaka záujmu, ktorý u neho jeho tvarové línie vzbudili, keď si vyberal taxi.  

Netradičné prerábky

Ak si videl niektorí z dielov filmov zo série Taxi, možno aj chápeš odkiaľ sa vzala inšpirácia hlavného protagonistu, autora nápadu. Peugeot 406 vo filme dostal masívny a vzhľadom neprehliadnuteľný predný nárazník. Ako sa ti podobné bláznivé prerábky páčia? Stretol si sa s podobným exemplárom, ktorý si získal tvoju pozornosť? Podeľ sa s nami o fotografie a príbehy netradičných prerábok v komentároch.

Zdroj: drive.grinstagram.com/ekremkayikci

Zdroj foto: drive.grinstagram.com/ekremkayikci

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Lacné BMW M3 vyrobené z Fiatu Tipo