Zoznámte sa s BMW M8 Concept Gran Coupé. Je to jedno z najkrajších áut na výstavisku v Ženeve!

Viac športovosti, viac luxusu.

Nové BMW M8 Gran Coupé by malo na trh vstúpiť v roku 2019. Na ženevskom autosalóne debutovalo zahalené do exkluzívneho laku Salève Vert ( mení svoju farbu podľa uhla pohľadu od elegantnej zelenej po sivomodrú). Flip-flop lak dodal štvordverovému kupéčku neobyčajný vzhľad, ktorý podčiarkol jednu zo základných línií konceptu - fúziu moderného luxusu a klasického motoršportu.

Zoznámte sa s BMW M8 Concept Gran Coupé: Jedným z najkrajších áut na výstavisku v Ženeve!

Športová silueta očarí už na prvý pohľad. Koncept je vizuálne podobný minuloročnej koncepcii 8 radu - veľké kolesá, masívne prívody vzduchu, rozšírené blatníky, strecha z uhlíkových vlákien, prominentný spojler a štyri svalnaté výfukové potrubia. Tesný kontakt s vozovkou zabezpečujú 21-palcové M disky kolies z ľahkej zliatiny s dvojlúčovým dizajnom v dvojfarebnej zlato–čiernej kombinácii. Výrazne kontrastujú s exkluzívnym lakom a sú dôkazom toho, že protiklady sa priťahujú.

Zoznámte sa s BMW M8 Concept Gran Coupé: Jedným z najkrajších áut na výstavisku v Ženeve!

Čo bude BMW M8 Gran Coupé ukrývať pod kapotou ešte známe nie je. Ako však odprezentovala automobilka, písmeno M znamená viac. Popri luxuse a športovosti, by teda malo BMW M8 Gran Coupé so sebou priniesť aj viac výkonu.

Zdroj: Autobazar.SK, YouTube.com, www.bmw.sk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Zoznámte sa s BMW M8 Concept Gran Coupé. Je to jedno z najkr...