Najlacnejší off-road sveta si môže dovoliť skutočne takmer každý!

Vyrába sa v africkej Keni a je pripravený zvládnuť tie najdrsnejšie podmienky. Jeho hlavnou výhodou je skutočne nízka cena, ktorá však neuberá na kvalite.

Mobius Motors predstavujú v poradí už svoj druhý off-road, ktoré má ponúknuť kvalitu za nízku cenu. Automobil je vyrobený pre zvládnutie skutočne náročných terénov v púšti a tomu je prispôsobený kompletne celý automobil. Odolná rebrinová konštrukcia s oceľovým priestorovým rámom dávajú celému kitu robustnosť, zatiaľ čo kolesá sú špeciálne prispôsobené jazde vhodnej na prepravu ľudí a tovaru po nespevnenom teréne na dlhé trasy. Mobius 2 využíva len pohon zadných kolies, pričom práve takto vďaka správnemu rozloženiu hmotnosti a vhodným pneumatikám dokáže prejsť náročným terénom.

Pod kapotou ukrýva benzínový 1.8 liter so 131 koňmi a 5-stupňovým manuálom. Celý interiér je jednoduchý a nájdete v ňom len skutočne nevyhnutné základné prvky a voliteľný osempalcový displej či klimatizáciu. Najlacnejší model dokonca má len dve sedačky, no zato komfortné a pripravené na jazdu v náročnom teréne. Najlacnejší off-road sveta štartuje na cene 1 300 000 keňských šilingov, čo je približne 10 500 eur a firma už prijíma prvé objednávky, no zatiaľ len v afrických krajinách.

Zdroj: 

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejší off-road sveta si môže dovoliť skutočne takmer k...