Sleduj SKvelé autá na facebooku aj naďalej!

Novinka na facebooku, ktorú väčšina Slovenska posiela denne do pekiel, sa volá prieskumník a my ti dáme tip, ako naďalej sledovať SKvelé autá (a komentáre!).

Pokiaľ si jeden z tých, ktorí si radi pozrú pekné autá, predávaš svojho tátoša alebo chceš kúpiť nového, môžeš tak urobiť práve na Autobazar.SK. Denne na facebooku prinášame niekoľko inzerátov, ktoré by sa ti mohli páčiť, alebo pod ktorými si prídeš s radosťou prečítať hejterské komenty a baviť sa. Občas admin zabije nejaký fajný vtípek, ktorý sa šíri internetmi ako chrípka na jeseň v tvojom kancli či intráku. Každý deň ťa čaká aj blog so zaujímavým autom či infoškou, ktorá ti zmení pohľad na automoto svet. Takisto môžeš súťažiť o zaujímavé ceny, ktorých máme neúrekom, pozri napríklad instagram.

Sleduj SKvelé autá na facebooku aj naďalej!

Keďže nám však prieskumník na facebooku narobil šarapatu, pripravili sme pre teba návod, ako sledovať SKvelý Autobazar.SK aj naďalej, bez toho, aby ti niečo dôležité ušlo (teraz myslíme na autá, žiadne prasačiny).

V prvom rade sa do prieskumníka musíš prekliknúť a keď budeš mať šťastie, medzi príspevkami uvidíš aj nadupané autiská, nad ktorými budeš slintať ešte najbližích pár rokov.

 Sleduj SKvelé autá na facebooku aj naďalej!

Keďže prieskumník zobrazuje najmä príspevky, ktoré ti odporúča facebook, môžeš sledovať len stránky, ktoré si odporúčaš ty sám. V sekcii Preskúmať nájdeš Novinky zo stránok, ktoré sleduješ. 

Sleduj SKvelé autá na facebooku aj naďalej!

Ak si chceš byť naozaj istý, že ti neujde ani jedno SKvelé auto, priamo na našej fanpage Autobazar.SK - automobilová inzercia, si môžeš nastaviť sledovanie stránky a zobrazovanie našich príspevkov ako prvých v tvojich novinkách. 

Sleduj SKvelé autá na facebooku aj naďalej!

Ak si ozajstný fanda, môžeš spraviť všetky tieto opatrenia a my ti budeme naďalej prinášať tie najlepšie automobilové kúsky, ktoré máme na našom webe.

Autobazar.SK

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Sleduj SKvelé autá na facebooku aj naďalej!