Nezničiteľný offroad dostane záruku až 100 rokov!

Na prvý pohľad síce vyzerá ako skladačka zo stavebnice Merkur, no sľubuje vysokú odolnosť, za ktorú sa firma zaručuje až storočnou zárukou.

Partisan One je offroad so skutočne netradičným dizajnom. Hoci na prvý pohľad vyzerá ako hračkárske auto, zvládne stokrát viac než Géčko či Defender. Prežiť by mal aj výbuch bomby a jeho záručná doba je naozaj neuveriteľných sto rokov. Firma Partisan Motors toto vojenské vozidlo ponúka za celkom prijateľnú cenu "len" 44 000 libier, čo je približne 49 046 €. Keďže vozidlo nemá prakticky žiadny špeciálny dizajn a boli naň použité naozaj jednoduché veci, jeho cena skutočne môže byť takáto nízka. Motor si môžete vybrať podľa svojich preferencií, na výber je aj elektromotor, plug-in hybrid, benzín a mnoho ďalších, no štandardom je dieselový 2.8 liter od Fiatu so 150 koňmi. Vďaka veľkej nádrži môžete s Partisan One prejsť až 1600 kilometrov na jedno natankovanie. Zdá sa, že tento automobil môžete v budúcnosti používať ako rodinné dedičstvo. 

Nezničiteľný offroad dostane záruku až 100 rokov!Nezničiteľný offroad dostane záruku až 100 rokov!Nezničiteľný offroad dostane záruku až 100 rokov!Nezničiteľný offroad dostane záruku až 100 rokov!Nezničiteľný offroad dostane záruku až 100 rokov!

Zdroj: 

Text: Autobazar.SK, Dr. Jury E. Postnikov, PARTISAN MOTORS

Foto: motor1.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nezničiteľný offroad dostane záruku až 100 rokov!