Zaostrili sme na detail!

Autobazar.SK pravidelne zlepšuje produkty, aby ste mohli vaše SKvelé autá predávať a kupovať oveľa jednoduchšie!

 

Tentokrát sme sa zamerali na detail inzerátu. Navrhli sme kompletne nový dizajn a usporiadanie jednotlivých informácií tak, aby ste sa vedeli v inzeráte jednoducho zorientovať. 

Zaostrili sme na detail!

Zo starého nový a krajší!

Pôvodný detail inzerátu bol síce fajn, no povedali sme si, že môže byť aj lepší. Informácie o automobile boli napísané ako súvislý text, cena nebola na až tak viditeľnom mieste a pre vašu lepšiu orientáciu sme urobili pár jednoduchých krokov v novej "cukríkovej" verzii.

Starý detail inzerátu:

Zaostrili sme na detail!

V novom detaile inzerátu nájdete základné informácie o automobile zoradené prehľadne v "bodoch" hneď vedľa galérie. Cenu sme presunuli na najviditeľnejšie miesto, hneď hore vedľa galérie. V hornej časti stránky nájdete aj informácie o predajcovi a mapu s navigáciou, ktorá vás nasmeruje z aktuálnej polohy až k automobilu, ktorý chcete kúpiť. Kompletné informácie o automobile, výbave a doplňujúce info sú prehľadne usporiadané pod galériou. Vďaka jednoduchšej grafike sa v inzerátoch budete ľahšie orientovať a informácie nájdete rýchlejšie. 

Nový detail inzerátu:

Zaostrili sme na detail!

Pošlite inzerát kamošovi cez messenger!

Novinkou je aj zdieľanie inzerátov. SKvelé auto môžete zdieľať na facebooku a vašej časovej osi tak, ako predtým, no odteraz ho môžete poslať aj cez messenger priamo vášmu kamošovi. 

Zaostrili sme na detail!

 

Páči sa vám nový detail inzerátu? Dajte nám vedieť na náš facebook Autobazar.SK - automobilová inzercia!

 


Zdroj: Autobazar.SK

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Zaostrili sme na detail!