Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!

Mladý kanadský pár sa venuje stavbe minidomov už pár rokov. Ich nový projekt je krásnym, ručne robeným dielom, ktoré premenilo karavan na minidom na kolesách.

Bývať v malom môže byť skutočne pohodlné a aj priestranné, len treba vedieť ako na to. Robert a Bettina sa stavbe minidomov (nielen na kolesách) v kempingovom štýle venujú už pár rokov a ich najnovší dom dostal názov Esk’et Spyu7. 

Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!

Napriek tomu, že je postavený na základe 4,5 metrov širokého prívesu, poskytuje až 40 mobytného priestoru. Nechýba vonkajšia terasa a všetko potrebné na prežitie. Posteľ, kúpeľňa aj kuchyňa sú viac-menej vybavené v "kempingovom" štýle. Nájdete tu sporák, malý radiátor, ale aj chladničku. Použitím moderných prvkov ako biela farba, drevo, kov a pastelové detaily, dostal minidom na kolesách nádych pohodlia a tepla domova. Vďaka krásnym, ručne vyrezávaným detailom ide skutočne o umelecké dielo. 

Domček na kolesách je ako stvorený na rekreáciu, môžete ho zobrať kdekoľvek so sebou. Vďaka zvýšenému stropu poskytuje pohodlné spanie v loftovej časti, dole sa môže ako ďalšia posteľ využiť gauč. V interiéri je nábytok funkčnou záležitosťou. K vrchnej posteli sa dostanete vďaka skrytému rebríku, stôl je skladací, úložné priestory sú navrhnuté úsporne a inteligentne. Ako stvorený na dovolenku pri jazere!

Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video a foto: eskettinyhouse.com/esket-spyu7 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Karavan premenili na minidom na kolesách. Vyzerá perfektne!