Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!

Hoci zatiaľ svoj čas venuje len vytváraniu konceptov automobilov pre rozšírenie vlastného portfólia, možno ho vďaka inovatívnym návrhom svetoznáme automobilky aj oslovia na spoluprácu.

Ivan sa venuje produktovému dizajnu už približne 7 rokov. Sochárske remeslo preniesol vďaka pokroku doby od dláta do počítača a svoje portfólio obohatil o skutočné automobilové skvosty. Pre Ivana je navrhovanie automobilových konceptov jednoduchý spôsob ako zaujať či už verejnosť, alebo potencionálnych klientov. 

Mercedes

 Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!

"Ako chlapec som bol do automobilového sveta úplne zamilovaný, teraz je však ten vzťah len praktického charakteru." 

Ivan najskôr pracoval na vlastných konceptoch automobilov, no neskôr začal pracovať na konceptoch svetoznámych značiek. V súčasnosti síce nespolupracuje so žiadnou automobilkou, no ponúka úplne nový pohľad na známe modely. Pri konceptoch môžeme vidieť veľkú dávku inovácie, no niektoré prvky charakteristické pre jednotlivé značky či modely zostávajú zachované.

Mercedes

Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!

"Ak sa vám podarí navrhnúť v medziach značky niečo zaujímavé a inovatívne, má to lepší potenciál na úspech."

Pri tvorbe produktov sa snaží zmýšľať najmä racionálne a aj preto vytvára len návrhy exteriérov. Interiéry obsahujú veľa detailov, ktoré sa oplatí riešiť na konceptoch idúcich reálne do výroby. Napriek tomu sú všetky koncepty navrhované tak, aby mohli reálne jazdiť aj po cestách. 

Ferrari

Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!

"Teoreticky spĺňajú technické a ergonomické kritériá, všetko je modelované na základe obvyklých rozmerov a vlastností skutočných áut, robiť "kúl" koncepty s metrovými pneumatikami vyzerá dobre na papieri, ale tam to aj končí."

Nádherné stroje s krásnymi líniami vytvoril napríklad pre Merdeces, Jaguar či Ferrari. Takéto skvosty by si vo svete superáut našli určite svoje miesto veľmi rýchlo a ľahko.

Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!

Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznáme značky!

 

Máte aj vy nejaké zaujímavé automoto hobby, prerábate autá či pretekáte? Dajte nám o sebe vedieť a my o vás napíšeme! Pošlite nám správu na náš Facebook Autobazar.SK - automobilová inzercia.

 

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ivanvenkov.net, @maison_v

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mladý slovenský dizajnér navrhuje koncepty áut pre svetoznám...