Športová jachta na ceste? To je ďalší unikát od Mansory!

Sloboda, dynamika a osobnosť. Vlastnosti, ktoré doposiaľ boli pripisované nadšencom jachtingu, tentokrát uvidíte v SKvelom aute, pod ktorého úpravu sa podpísalo Mansory.

Mercedes-Benz S63 AMG Coupé Cabrio dostalo novonavrhnutý aerodynamický kit, ako inak, z uhlíkových vlákien. Z unikátnej Platinum edition bolo vyrobených len 6 kusov a ich poznávacím znamením je 30 mm zníženie podvozku, 50 mm rozšírenie tela a zaujímavý spojler s integrovaným LED denným svietením.

Športová jachta na ceste? To je ďalší unikát od Mansory!

Farebná kombinácia Liquid Black s červenými uhlíkovými vláknami tvorí zaujímavý kontrast, no ešte zaujímavejší je interiér. Okrem SKvelých technologických prvkov tu nájdeme rafinovanú bielu kožu v kombinácii s červenými akcentmi a klasickou čiernou, ktoré spolu vytvárajú luxusný dojem. 

Športová jachta na ceste? To je ďalší unikát od Mansory!

Upravený však nebol len vzhľad, ale kabrio dostalo poriadny náklad aj pod kapotu. Z pôvodných, už veľmi slušných 585 koní, to vytiahli až na neskutočných 840 koní, ktoré poháňa bi-turbo osemvalec. Vzhľadom na tento výkon bolo potrebné elektronicky obmedziť maximálny krútiaci moment na 1150 Nm, aby sa predišlo zničeniu hnacieho ústrojenstva. Z nuly na stovku táto jachta na kolesách vyšprintuje za 3,5 sekundy a maximálnu rýchlosť dosiahne až 300 km/h. Mercedes tak dostal jedinečný charakter, ktorý stojí za to vidieť!

Športová jachta na ceste? To je ďalší unikát od Mansory!Športová jachta na ceste? To je ďalší unikát od Mansory!Športová jachta na ceste? To je ďalší unikát od Mansory!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ©  

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Športová jachta na ceste? To je ďalší unikát od Mansory!