Autosalón Bratislava čaká už 27. ročník!

Horúce novinky, exkluzívne kúsky či otvorenie tuningovej sezóny na Slovensku. To je Autosalón Bratislava 2017, na ktorom nesmiete chýbať!

Už 27. ročník populárneho autosalónu otvorí svoje brány v bratislavskej Inchebe od 26.4. do 30.4.2017. Najkomplexnejšia prehliadka automobilov v stredoeurópskom regióne sa teší veľkej obľube a aj tento rok bude pre návštevníkov počas 5 dní pripravený bohatý program, krásne autá a ešte krajšie ženy. A vy môžete byť pri tom!

Na facebooku Autobazar.SK hráme o 3x2 lístky na Autosalón Bratislava 2017. Zapojte sa a vyhrajte SKvelý zážitok na jednom z najpopulárnejších autosalónov na Slovensku!

Zaži s nami prvé tohtoročné rally!

Súťaž trvá od 10.4. - 12.4.2017 a každý deň hráme o 2 lístky. Mená výhercov budú zverejnené v komentári pod jednotlivými postami.

Na tohtoročnom Autosalóne Bratislava 2017 sa koná aj 7. ročník výstavy luxusných tovarov a služieb EXCLUSIVE SALÓN, môžete si pozrieť kuriérsky test úžitkových automobilov, no nebudú chýbať ani tradičné podujatia ako napríklad expozícia veteránov. Pripravené sú skutočne zvučné názvy automobiliek, ktorých novinky musíte vidieť naživo!

Takto to vyzeralo na minuloročnom Autosalóne Bratislava:

Zdroj:

Text: Autobazar.SK, Incheba.sk

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Autosalón Bratislava čaká už 27. ročník!