Mansory si podalo novú Panameru!

Na ženevskom autosalóne sa predstavilo množstvo noviniek, no nesmieme zabudnúť ani na spoločnosti, ktoré sa venujú exkluzívnej úprave automobilov.

Práve Mansory na 87. ročníku Geneva International Motor Show ukázal svoju spoluprácu s automobilkou Porsche, pričom sa pustil do úprav novej Panamery. 

Mansory si podalo novú Panameru!

Charakterisický prvok, ktorým sú pre Mansory uhlíkové vlákna, vidíme takmer na celej Panamere. Keďže si všetky prvky vyrábajú inhouse, vďaka niekoľkoročným skúsenostiam inžinierov a technologickým pokrom, je práca s týmto materiálom dotiahnutá takmer do dokonalosti.

Candy Red, ktorú dopĺňajú prvky práve z uhlíkových vlákien, vytvárajú jedinečnú farebnú kombináciu, ktorá dáva Panamere nádych jemnosti a sily v jednom. Hoci pri tomto modeli zvýšili výkon "len" o 26 kW, tejto už aj tak výkonnej kráske to len pomohlo. Celú karosériu poháňa motor s optimalizovaným ECU, nechýba športový vzduchový filter a vysoko výkonný výfukový systém vydávajúci krásny zvuk. Kožený interiér je doplnený o karbónové vlákna a kontrastné žlté aplikácie, ktoré mu dodávajú šmrnc. Mansory si podalo novú Panameru!Mansory si podalo novú Panameru!Mansory si podalo novú Panameru!Mansory si podalo novú Panameru!

 Zdroj: 

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Foto: 

Foto: ©  

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mansory si podalo novú Panameru!