Ženevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercovia

Ženevský autosalón je jedna z najväčších udalostí roka vo svete automobilov a dvaja z vás mali tento rok šancu zažiť ho na vlastnej koži.

 

Súťažili sme o 2x2 zájazdy na Geneva International Motor Show a dvaja z vás mali to šťastie vydať sa na SKvelú výstavu automobilov, na ktorej sú každoročne prezentované novinky zvučných mien. Peter a Viera si mohli vychutnať atmosféru jedného z najväčších autosalónov v Európe a podujatie si skutočne pochvaľovali.

Peter bol spokojný s výstavou aj so spoločnosťou ostatných účastníkov zájazdu.

"Autosalón sme si užili v skvelej spoločnosti aj v autobuse - o diskusie o autách nebola núdza. Prikladám pár fotiek..."

Ženevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercovia

Vieru oslovili nezvyčajné farby modelov a aj Ženevské jazero.

"Bolo super, či už cesta, prehliadka mesta alebo samotný autosalón. Na autosalóne bolo veľmi veľa ľudí a krásnych áut. U mňa je favorit číslo jedna Dodge Challenger ten bol neskutočný, veľmi ma oslovili aj Chevrolet Camaro a Ford Mustang. Autá boli v krásnych nezvyčajných farbách, naozaj úžasne vybrané farby na dané modely. Ochutnali sme aj jedlo bolo to skvelé. Prehliadka mesta sa nám veľmi páčila delegát bol milý, poradil, pomohol. Celkovo sa mi zdali ľudia menej uponáhľaní ako u nás. Ženevské jazero bola ďalšia topka. Ako čerešničku na torte sme videli ešte aj gejzír, ktorý je na jazere takže super."

Ženevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercoviaŽenevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výhercovia

O SKvelé zážitky nebude núdza ani počas celého roka. Tím Autobazar.SK pre vás na tento rok pripravuje množstvo SKvelých súťaží o vstupenky na populárne podujatia či automoto akcie, na ktorých ako praví autičkári musíte byť! Sledujte nás na facebooku, instagrame či blogu, a aj vy môžete vyhrať SKvelé zážitky.

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: Peter Streicher, Viera Domaracká

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ženevský autosalón bol pecka! Takto si ho užili naši výherco...