Ženevský autosalón prinesie tento rok SKvelé novinky!

Jedna z najväčších automobilových udalostí roka sa pomaly, ale isto blíži a my sa už nevieme dočkať, čo všetko prinesie!

Geneva International Motor Show otvorí svoje brány už po 87. krát a opäť prinesie množstvo automobilových noviniek, ktoré vás nenechajú chladnými. V našom blogu budete mať možnosť vidieť tie najzaujímavejšie kúsky, ktoré tohtoročný autosalón v Ženeve prinesie. A pokiaľ by ste chceli vidieť noviny naživo, môžete sa zapojiť do našej facebookovej súťaže, kde hráme o 2x2 zájazdy na ženevský autosalón!

 

Range Rover Velar je oficiálne von!

 

Nedávno sme písali o Ferrari Superfast, ktorú bude mať taktiež premiéru na tejto SKvelej udalosti, no pripravte sa na novinky automobiliek tých najzvučnejších mien. Audi by malo ukázať nový RS3 Sportback, debutovať bude aj Honda Civic Type R, Lexus LS 500h, ale novinku uvidíte aj od velikána, ktorý čoskoro bude vyrábať svoje automobily aj na Slovensku - Land Rover Velar. Tento rok sa môžete tešiť na množstvo konceptov elektromobilov či automobilov s alternatívnym pohonom. 

Takto to na ženevskom autosalóne vyzeralo minulý rok:

Tento rok môžete zažiť atmosféru jedného z najväčších autosalónov svetového formátu naživo aj vy! Ako? Stačí sa zapojiť do našej súťaže o 2x2 zájazdy na autosalón v Ženeve!

 

Ženevský autosalón prinesie tento rok SKvelé novinky!

 

Podmienky súťaže

Zdroj: Autobazar.SK, slovaksporttravel.skwww.gims.swiss

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ženevský autosalón prinesie tento rok SKvelé novinky!