Najväčšia tuning party na Slovensku bola fakt SKvelá!

SKvelá, najväčšia a najlepšia tuning party na Slovensku je za nami a my tu pre vás máme kopu fotiek a ešte viac zážitkov. 

Ako hlavný partner podujatia Car At Tuning party 2016 sme mali tento rok svoju premiéru. Pripravili sme pre vás stan pri hlavnom stage, kde ste v piatok mohli nájsť SKvelú retro autodráhu, pretekať s hosteskami alebo súťažiť proti kamošom na Xboxoch. Priamo za našim stanom ste mohli sledovať parádne driftovačky, z ktorých dym horiacich pneumatík zahalil večer celý hlavný areál. My sme chodili pomedzi vaše nadupané káry, ktoré ste počas celej akcie (a sem tam aj teraz) mohli sledovať na Facebooku či Instagrame Autobazar.SK.

Najväčšia tuning party na Slovensku bola fakt SKvelá!

Nechýbali ani sexi kočky, ktoré bojovali o titul Miss Car At Tuning a vo večených hodinách ste mohli naživo sledovať promenádu v plavkách či spodnom prádle. Zuzana Plačková sa na pódiu ukázala tiež, aby odovzdala korunku pre Miss a Rytmus zabil party spolu s Kontrafaktom.

Festivalovú atmosféru sme zažívali spolu s vami aj v sobotu a okrem driftov za našim stanom sme sledovali aj šprinty na protiľahlej strane areálu. Nenechali sme si ujsť ani SKvelú výstavu nadupaných automobilov a pre vás sme pripravili do nášho stanu malé prekvapko. Namiesto retro autodráhy prišla Zuzana Plačková, proti ktorej ste mohli popoludní hrať hry na Xboxe.

Určite vám v pamäti utkvela aj Panda Vanda, z ktorej sme mali neskutočný zážitok a myslím, že nie len my, ale každý kto prišiel do hlavného areálu. Jednou z najväčších atrakcií boli aj sexi "Caratky", ktoré predvádzali bujarý Carwashing. SKvelá party sa nám zapáčila natoľko, že sme sa rozhodli prísť aj o rok a veríme, že vás tam znovu stretneme!

Okrem iného sme pre vás pripravili aj kompletný fotoreport z celej akcie, kde sme fotili vaše SKvelé autá. Čekujte TU!

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najväčšia tuning party na Slovensku bola fakt SKvelá!