Ford Fusion facelift očaril Detroit. Zaujme aj vás?

Ford osviežil svoj model Fusion viac než len dizajnovými vylepšeniami. Pod kapotou sa ukrýva sila, v interiéri technológie a skvelý dizajn je len čerešničkou na torte. 

Predstavená bola nová úroveň s názvom Platinum, ktorá predstavuje zaujímavú výbavu tohto automobilu. V štandarde je dvojlitrový EcoBoost s pohonom 4x4 a určite vás poteší aj kožený interiér, kožený volant a 19 palcové kolesá. Na objednávku je však aj športová verzia so šesťvalcom, šesťstupňovým automatom a dvojitým turbom, ktorá zo seba dá až 325 koní. Hybridný Fusion a Fusion Energi sľubujú lepšiu spotrebu paliva, pričom dobíjanie trvá len 2,5 hodiny. Elektrifikované varianty majú možnosť prejsť viac ako 800 km, samozrejme aj za pomoci benzínového motora. 

Čo sa týka dizajnu, ten vychytal chybičky krásy predchodcu a po facelifte tu máme krásnu labuť. Čierna čelná mriežka, štvorkolkový výfuk, modifikované nárazníky a úplne nový dizajn predných aj koncových svetiel. To všetko a ešte viac čaká aj ostatných nasledovníkov tejto modelovej línie. Aj techologicky sa Fordu nový Fusion vydaril. Elektronicky riadené tlmiče so systémom detekcie výmoľov, informačný systém SYNC 3, ktorý rozpoznáva hlas, ponúka lepší dotykový systém a rýchlejší čas odozvy a gombík miesto radiacej páky na stredovej konzole? Áno, aj toto predviedol interiér automobilu.

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ford Fusion facelift očaril Detroit. Zaujme aj vás?