Limitovaný Mustang GT so 727 koňmi pod kapotou je pýchou svojho druhu

Ford Mustang GT je auto, samo o sebe dovedené k dokonalosti už od výroby. A predsa sa našiel niekto, kto ho posunul na vyšší level.

Richard "The King" Petty sa vo svojej spoločnosti "Petty´s Garage" venuje úprave automobilov, ktoré dostávajú pod jeho rukami poriadne grády. Tentokrát prichádza na scénu s limitovaným počtom vysoko modifikovaných Mustangov GT, ktoré dostali pod kapotu hotové peklo.

Kompresor od Ford Performance dodáva 5,0 litrovému osemvalcu ďalších 235 koní. Vďaka novým úpravám ako je vlastná kalibrácia motora, prívod studeného vzduchu pre lepšie "dýchanie" a Magnaflow výfuk, sa toto vozidlo premenilo na hotového diabla na cestách. Aj dizajnovo je automobil špecifikovaný ikonickou "Petty" modrou v spojení s červenými a bielymi pruhmi. Po viacerých úpravách má Ford Mustang GT 727 koní a bude k dispozícií v troch variantoch. Keďže ide o limitovanú edíciu, z modelu King bude 243 kusov, 43 kusov King Premier a len 14 modelov King Premier kabrio. Ceny vytunených áút sa pohybujú od 67 495 $ (v prepočte 61 264 €). 

Limitovaný Mustang GT so 727 koňmi pod kapotou je pýchou svojho druhuLimitovaný Mustang GT so 727 koňmi pod kapotou je pýchou svojho druhu

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ford.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Limitovaný Mustang GT so 727 koňmi pod kapotou je pýchou svo...