Lambo Huracan prerazilo svojim štýlom aj výkonom

Frankfurtský autosalón už otvoril svoje brány a my vám prinášame to najlepšie z najlepšieho. Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder zažiaril, očaril a my sa z neho tešíme.

Jedno z najkrajších superáut tohto roka sa ukázalo v plnej kráse. Lambo Huracan s 5,2 litrovým desaťvalcom vytlačí až 610 koní. So sedemstupňovou dvojspojkovou prevodovkou dostáva výkon na všetky štyri kolesá. Svižný pretekár vyšprintuje z nuly za stovku za 3,4 sekundy a najvyššiu rýchlosť dosahuje 323 km/h.

Vrchol dosahuje technickými vychytávkami a dizajnom. Strecha tohto automobilu sa otvorí za neuveriteľných 17 sekúnd a to dokonca pri maximálnej rýchlosti 50 km/h. Línia strechy dôkladne zapadá za sedadlá, čo dodáva dizajnu estetický výzor. Ďalšou vychytávkou je napríklad motorom poháňané zadné sklo, aby sa zvukom 10-valca mohli kochať aj pasažieri. Prvý Huracan k nám príde na jar s cenou 186 450 € (bez dane). Virtuálnu prehliadku božského superauta priamo z Frankfurtského autosalónu vám však prinášame zadarmo a hneď teraz.

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Lambo Huracan prerazilo svojim štýlom aj výkonom