Najlacnejšie Bugatti Veyron stojí 113 000 €. Lenže, nie je to Veyron!

Bugatti Chiron je v súčasnosti snom všetkých, ktorí chcú to najrýchlejšie auto na svete. No ani o jeho predchodcu, Veyron záujem neklesá. Práve naopak. Niektoré však môžu byť za relatívne rozumné peniaze, ako uviedol portál thedrive.com. Nesmie vám však vadiť to, že to nebude tak celkom originál.

 

Zdroj foto: thedrive.com

Bugatti Veyron ako investícia

Bugatti Veyron už nie je najmladším autom, no stále magicky priťahuje státisíce milovníkov kolies. Pre tých najmajetnejších sa otvára celkom iný svet. Napríklad kúpa hriešne drahého auta len za účelom zarobenia. Cena Bugatti Veyron extrémne vzrástla len za jeden jediný rok. Kým sa tieto autá pred rokom predávali za nejakých 800 000 €, dnes žiadne pod 1 200 000 € nenájdete. 400 000 € zisk za 1 rok, nie zlé, čo poviete? Nuž pre smrteľníkov ide o úplne nemysliteľné čiastky. Existujú aj lacnejšie alternatívy. Napríklad táto.

Zdroj: thedrive.com

Vyzerá ako Bugatti Veyron, ale nie je Bugatti Veyron. Technicky je to 17 ročný Ford Cougar s 2,5 litrovým 6 vlacovým motorom. Nie je to zlé, no na originál sa to nechytá. Už len maximálka okolo 200 km/h je na úrovni polovice originálu. Čo sa týka interiéru, ten je naopak pomerne vydarený, aj keď kvalita materiálov bude sporná. Na prvý dojem však pôsobí prekvapivo prepracovane. Ako celok však pôsobí mimoriadne dobre, aj proporčne relatívne zodpovedá originálu. Celkovo ide o veľmi podarenú repliku a 99% vašich známych by pravdepodobne tipovalo, že máte originál. Iná ako originálna je ale cena. V prepočte len 113 000 €. Na druhej strane, na starý Ford s peknou kapotou a interiérom to zas málo nie je.

Zdroj: thedrive.com

Zdroj: thedrive.com

Zdroj: thedrive.com

Zdroj foto: thedrive.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejšie Bugatti Veyron stojí 113 000 €. Lenže, nie je t...