Toto sú prsia, ktoré spôsobili 517 autonehôd!

Prsia, ktoré uchvátili Moskvu! A to doslova. Muži pri nich zabudli šoférovať a ženy pravdepodobne len neveriacky krútili hlavami. Prednosti však teraz zapríčinili viac škody než osohu.

Kampaň reklamnej spoločnosti bola obvinená zo spôsobenia vyše 500 dopravných nehôd. Na 30 nákladných áutách bola umiestnená reklama zobrazujúca ženské poprsie zovreté v dlaniach. Priamo cez bradavky bol nápis "Oni priťahujú" a veru aj pritiahli. Moskovskí muži z nich nemohli odtrhnúť oči. Táto reklama ich pohľady zaujala natoľko, že zabudli na cestnú premávku. A ako to dopadlo? Po 517-tich dopravných nehodách, ktoré sa udiali počas 24 hodín, polícia kontaktovala reklamnú agentúru, aby tieto atraktívne reklamy stiahli.

Nahnevaných šoférov, ktorí sa miesto ženského poprsia teraz dívajú na zničené karosérie, potešila aspoň jedna správa. Majiteľ spoločnosti, ktorá sa chcela zviditeľniť prsiami, preplatí všetky škody na autách.

Jasný dôkaz o tom, že šoféri často podcenia ostražitosť a venujú sa okoliu (to ako je atraktívne nehrá rolu) namiesto sledovania situácie v cestnej premávke.

Nezabúdajte dávať pozor, akokoľvek  dráždivá situácia by nastala.

Toto sú prsia, ktoré spôsobili 517 autonehôd!

 

Zdroj:

Text: Autobazar.SK, dailymail.co.uk

Foto: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2794312/advert-featuring-woman-s-breasts-causes-500-accidents-day-moscow-s-distracted-male-drivers.html

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Toto sú prsia, ktoré spôsobili 517 autonehôd!