Car Event 2014 : Zraz, ktorý má ambície

Láska a vášeň pre autá. To je diagnóza. Svedči o tom ďalší skvelý projekt, ktorý vyrástol toto leto na letisku v Malých Beliciach. Car Event 2014. Pohodový zraz pre všetkých.

 

Prvý ročník odštartoval v príjemnej atmosfére, ktorú zachytávajú aj samotné fotografie. Car Event 2014 je zraz pre všetkých  milovníkov 4-kolesových tátošov. Cieľom organizátorov je vybudovať zraz na kvalitnej úrovni s jedinečným duchom. Jednoducho, TOP zraz v celej republike. Už na prvý krát si ho nenechali újsť nadšenci z okolitých krajín (Ukrajina, Poľsko, Maďarsko, Rakúsko, Česká republika).

 

Za prvý úspech a krôčik k unikátnosti organizátori považujú aj účasť slušných autíčok, ktoré sa nezúčastňujú bežných slovenských zrazov. Citujeme: „Dostať na zraz autá, ktoré chodia viac menej len na zrazy mimo SR, je umenie.“

 

Aktivita chalanov na pozadí Car Event 2014 si zaslúži LIKE. Veríme, že vás ich nadšenie a podujatie oslovilo a na budúci ročník sa prídete pozrieť, prípadne ho podporíte. Viac môžete sledovať TU.

 

Organizovať z lásky k autám a s vierou k vylepšeniu a vybudovaniu vysokej úrovne je obdivuhodné a zaslúži zdieľanie. Nech sa o akcii vie!

CHALANI, DRŽÍME PRSTY!

Car Event 2014 : Zraz, ktorý má ambícieCar Event 2014 : Zraz, ktorý má ambícieCar Event 2014 : Zraz, ktorý má ambícieCar Event 2014 : Zraz, ktorý má ambícieCar Event 2014 : Zraz, ktorý má ambícieCar Event 2014 : Zraz, ktorý má ambície

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: Car Event 2014

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Car Event 2014 : Zraz, ktorý má ambície