Reklamoval Audi v servise, na nárazník mu napísali štipľavý odkaz!

Ak si kúpite nové auto a navštevujete s ním autorizovaný servis, určite očakávate prvotriedy servis. A je úplne jedno, či je to nové auto za 8 000 € alebo za 50 000 €. No a ak si kúpite nové Audi R8 za viac ako 120 000 €, tak to považujete za samozrejmosť. Naskytne sa problém, prípadne reklamácia. Opäť čakáte špičkovú starostlivosť. Lenže tej sa nedočkáte, ale niekto si z vás vystrelí.

 

Audi R8 repairZdroj: celebrity-hub.com

 

Uznaná reklamácia, naštvaný servisák

Určite to poznáte. Niečo sa vám pokazí, síce máte plné právo na reklamáciu, no aj tak sa cítite trocha previnilo. Predsa ste za to už zaplatili, teraz vám to majú opraviť len tak? Keď však čosi draho zaplatíte a nie je to v poriadku, človek zákonite požaduje nápravu. Podobne ako Dan Barret, majiteľ červeného Audi R8. Mal smolu a s autom musel ísť na opakovanú reklamáciu. Počas servisu mu však na aute poškodili nárazník, koleso a časť interiéru. Áno, aj toto sa môže stať, keď servisujete v autorizovanom servise. Servis si chybu uznal a rozhodol sa poškodené diely vymeniť. Zaujímavou bola hlavne výmena nárazníka.

 

Audi R8 repairZdroj: celebrity-hub.com

Po výmene Dan Barret auto spokojne užíval celý rok a pol. Potom sa rozhodol spraviť na jeho Audi R8 drobnú svojpomocnú opravu, no musel demontovať nárazník. A na ňom objavil mimoriadne prekvapivý odkaz. Pravdepodobne niekto v servise nemal v práci dobrý deň a na vnútornú stranu sa rozhodol fixkou vypísať zo svojich trápení. Jeden z odkazov znel: “Bodaj by bol môj penis v tvare môjho auta”, ďalší v podobnom duchu “Mám malý penis, preto jazdím rýchlo”. A to boli tie najmenej vulgárne nápisy. Majiteľa to najprv pobavilo, no keď sa zamyslel nad tým, že takto jedná oficiálny servis Audi so zákazníkmi, obrátil sa na políciu. Tá teraz hľadá podozrivého, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou príde o prácu. Navyše bude čeliť aj obvineniu z poškodzovania cudzej veci. Dôkaz, že ani autorizovaný servis prémiovej značky, od ktorej si kúpite skutočne drahé auto nemusí byť zárukou profesionality. 

Audi R8 repairZdroj: celebrity-hub.com

Zdroj:

http://celebrity-hub.com/world-news/driver-who-rowed-with-garage-about-repairs-on-110000-audi-r8-found-graffiti-mocking-his-willy-size-in-bumper/

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Reklamoval Audi v servise, na nárazník mu napísali štipľavý ...