Známy spevák predáva svoje luxusné zelené LaFerrari

Najkrikľavejšie LaFerrari v krásnej „emerald green" zelenej farbe si nemôžeš nechať ujsť. Pokochaj sa pohľadom na nezvyčajnú farbu, ktorá už na prvý pohľad na seba strhne pozornosť, všade, kde sa tento luxusný superšport objaví.

Zdroj: Youtube/Marchettino

Farba, ktorá upúta na prvý pohľad

„Hravé" parametre, hravé farby. To bol zrejme zámer osoby stojacej za týmto unikátnym exemplárom. Ako inak si možno vysvetliť chuť, zabaliť luxusný kúsok do netradičného obalu v pôsobivom farebnom vyhotovení. LaFerrari je model, ktorý je zaujímavý sám o sebe. Ešte viac však láka farebný vkus majiteľa tohto konkrétneho unikátu.

Prominentný majiteľ

Muž, predávajúci automobil, nepatrí k neznámym tváram šoubiznisu. Jason Kay je frontmanom  známej hudobnej skupiny Jamiroquai. K jeho obľúbeným kúskom patria novinky zbierky, krásne Ferrari 488 Pista v modrej farbe s bielymi pruhmi ktoré zdobia zlaté disky kolies a béžová alcantra ako hlavný znak v interiéri.

„Emerald green" zelené LaFerrari

Jay Kay je jeden z najznámejších automobilových fanatikov zo sveta šoubiznisu. Tento výrazný exemplár v jeho zbierke je teraz na predaj. Čaká na nového majiteľa, ktorý ocení výrazné parametre, prvky a farby skvostu LaFerrari. Aj bohatý človek vie posúdiť, ktorý automobil zo zbierky je vhodný na predaj.  Ako priznáva samotný majiteľ, pre krásny automobil nemá žiadne využitie.

Nájazd len 3 000 km

Počas 5 rokov plnilo luxusné LaFerrari skôr okrasnú funkciu. Známy spevák vozidlo príliš nevyužíval. Automobil disponuje nájazdom  len 3 000 km. Známy spevák popri koncertovaní nemá na zeleného krásavca čas. Dôvodom minimálneho využitia je aj fakt, že vo vozovom parku vlastní ďalšie krásne stroje. Vyberať si medzi Porsche 918 Spyder, Ferrari Enzo a najnovšie exempláre ponuky popredných automobiliek nie je jednoduché.

Parametre LaFerrari

Na výnimočnosť vozidla nemá vplyv len prominentný majiteľ. Delo z Maranella sa môže pochváliť šialenými parametrami, ktoré ti dokážu spôsobiť zimomriavky. Rovnako sa priprav na ten správny prítlak pri jazde a zatlačenie do sedadla, po ktorom túžiš.

 

Zdroj: rock-cafe.info

Zdroj foto: Youtube/Marchettino

Zdroj video: Youtube/Marchettino

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Známy spevák predáva svoje luxusné zelené LaFerrari