Akcelerácia Tesly Roadster - 100 km/h za 2 s!

Všetci si pamätáme na prvé reklamné spoty Tesly. Tesla Roadster v reklame doslova trhá betón. Môže za to extrémne zrýchlenie, ktoré väčšinu potenciálnej konkurencie v momente príchodu na trh okamžite diskvalifikovalo.

Extrémna akcelerácia

Druhá generácie Tesly Roadstera poteší najmä milovníkov rýchlosti. Elektrický superšport prichádza s trúfalým cieľom - stať sa najrýchlejším automobilom na svete. Podarí sa pýche Elona Muska tento titul pokoriť?  Sériovo vyrábané vozidlá majú smolu. Všetko nasvedčuje tomu, že titul rekordéra obháji. Tesle pomôžu  výnimočné schopnosti.

Zdroj: teslarati.com

100 km/h za 2 sekundy!

Oficiálne čísla hovoria o pokorení rýchlosti hovoria o zrýchlení z 0 na 97 km/h za presne 1,9 sekundy! Presne tento údaj delí dnes najrýchlejšie vozidlá sveta od absolútne najrýchlejšieho vozidla sveta.  Pre lepšiu predstavu, k prekonaniu rekordu rýchlosti treba dnes maximálnu rýchlosť 400 km/h. Budú šialené parametre skutočnosťou?  

Plán výroby, príchod na trh

Neoficiálne plány Elona Muska sú jasné. Začať sériovú výrobu už v roku 2020. Kým sa tak stane, svet si pomáha šialenými zábermi ohlasujúcimi príchod hyper mašiny z dielne Tesly, ktorá sa zapíše do histórie najrýchlejších strojov planéty.

Zdroj: teslarati.com

Realita ciest o pár rokov

Ak ťa zaujíma realita ciest o pár rokov, určite zbystri pozornosť. Hlavnou postavou je ostro červená Tesla Roadster, ktorá to "roztočí" do extrémnych otáčok. Takéto obiehanie môže byť už čoskoro realitou. Tento konkrétny návrh pochádza od grafického mága vystupujúceho pod menou Dionisis Sakas. 3-rozmerný model Roadsteru osadil do príťažlivo reálneho príbehu s pôsobivou hudbou.

Extrémne zrýchlenie

Ktorý model konkurencie sa môže pochváliť extrémnymi hodnotami zrýchlenia ako Tesla? Tesla Roadster II sľubuje šialenú rýchlosť. Cieľ je jasný. Odstrániť možných rivalov a to hneď.

Akcelerácia z 0 na 100 km/h za 2 sekundy, to sa oplatí vidieť na vlastné oči:

Zdroj: Autobazar.SK, YouTube.com/BELLA LEONE, teslarati.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Akcelerácia Tesly Roadster - 100 km/h za 2 s!