Vianočný strom z Lady 2101: Ruské Žiguli prekvapenie 

Z Ruska prichádzajú tie najšialenejšie nápady, najšialenejšie automobilové úpravy. Vianočná tradícia sa nevyhla záujmu múzea AUTO 20. storočia. Súčasťou expozície múzea sa stala špeciálne upravený a vyzdobený Lada stromček.

Návod na výrobu Žiguli stromčeka

Ak si pripravený na bláznivý návod, priprav si potrebné automobilové diely. Najlepší výsledok dosiahneš z tradičného vozidla, ktoré ešte viac podčiarkne sviatočnú atmosféru. Ako urobiť vianočný strom z Lady 2101? K príprave Lada stromčeka potrebuješ nasledujúce časti populárneho „Žiguli“.

Zdroj: pikabu.ru

Vianočný stromček z Lady 2101

Tradícia má v Múzeum AUTO 20. storočia si každý rok si vyberie exponát, ktorý sa stane hlavnou ozdobou výstavy. Tento rok sa pocty dočkala Lada 2101 v pôsobivom veselom  kabáte zelenej farby. Odtieň v preklade znamená „zelené vápno“. Tento netradičný vianočný exponát si vyslúžil medzi návštevníkmi prezývku molekulárny strom.

Lada rozobratá na diely + vianočné ozdoby

Poďme späť k návodu. Lada bola pre potreby výzdoby do detailov rozobratá na jednotlivé diely. Vianočné gule, ktoré budeš potrebovať k dokončeniu výzdoby, skutočne pripomínajú efekt krištáľovej mriežky.

Zdroj: pikabu.ru

6 mesiacov prípravy

Teraz už vážne. V Rusku, a zrejme nikde inde na svete, nenájdeš podobný unikát. Automobilová inštalácia sa teší pozornosti verejnosti nielen v múzeu, ale aj na internete. Projekt si vyžadoval 6-mesačnú prípravu.

Svetový unikát

Múzeum automobilového inžinierstva Uralskej banskej a hutníckej spoločnosti „XX Century AVTO“ je najväčšou zbierkou klasických automobilov, motocyklov a bicyklov, ktorá sa nachádza v Rusku. 130-ročná história cestnej dopravy je zastúpená v 4-podlažnej budove o rozlohe 12 000 štvorcových metrov.

Vianočná výzdoba automobilového fanatika

Určite patrí k zaujímavým miestam, nielen pre automobilových nadšencov. Ako sa ti netradičný „Žiguli stromček“ páči? Podeľ sa o svoj názor, prípadne podobné inšpirácie, s nami v komentároch. Šťastné a veselé Vianoce, milí priatelia! 

Zdroj: Autobazar.sk, pikabu.ru, auto.mail.ru

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Vianočný strom z Lady 2101: Ruské Žiguli prekvapenie