Autoškola za 22 250 eur: S Lamborghini Aventador!

Ako si vyberáme autoškolu? Základným porovnávacím parametrom väčšiny uchádzačov je cena. Môže za to viacero faktorov. Trh však zariadil, aby si prišli na svoje aj náročnejší klienti. Autoškola z Anglicka ponúka kurz, ktorý nemá na svete obdobu.

Zdroj: get-licensed.co.uk

Absolvovanie kurzu vs. automobil

Pri absolvovaní kurzu nás pri cene a skúseností inštruktora už menej zaujíma konkrétne vozidlo, na ktorom budeme výučbu absolvovať. Výborný priestor pre šikovnosť autoškoly, čo povieš? Ako najlepšie zaujať? Predsa práve ponúkaním špeciálnej služby, nezvyčajného automobilu.

Netradičný nápad

Dnes sa v autoškole môžeš stretnúť s rôznymi značkami áut. Čo povieš na školu jazdy s brutálne drahým superšportom? Táto britská autoškola  ponúka unikátnu možnosť absolvovať kurz jazdy v nečakanom automobile. Geniálny nápad a služba, ktorá nie je pre každého.

Zdroj: get-licensed.co.uk

Lamborghini Aventador autoškola

To, čo majú títo Briti v ponuke, iné autoškoly len ťažko prekonajú. Existuje lepší spôsob ako sa odlíšiť od konkurencie? Kto by si rád nevyskúšal školu jazdy na Lamborghini Aventador? Netradičná autoškola je vítaným rozšírením ponuky a teší sa veľkej obľube. Ulicami mesta sa preháňa unikát, ktorý na seba strháva pozornosť všade tam, kde sa objaví. Lamborghini Aventador, s označením L, na  ulici rozhodne neprehliadneš, posúď sám.

Kurz jazdy so superšportom

Firma Get Licensed  našla niečo ešte lepšie ako skvelý spôsob originálnej reklamy. Ak by ťa ponuka zaujala, autoškolu s Lamborghini si môžeš zaplatiť v Londýne. Preháňať sa centrom Londýna s Lamborghini označeným písmenom L je skutočne výnimočný zážitok? Pozornosť okolia zaručená.

Zdroj: get-licensed.co.uk

Ako jazdiť s Lamborghini?

Služba nie je iba luxusnou zábavou. Špecifiká jazdy s drahou mašinou vyžadujú prípravu a skúsenosti s jazdou so strojom, ktorý sa v nízkej rýchlosti veľmi ľahko vymkne z pod kontroly. Extrémne parametre výkonu a možnosť vyskúšať si ovládanie stroja poháňaného s atmosférickým 12-valcom by si pravdepodobne rád využil aj ty.

Autoškola za 22 250 eur!  

A sme späť pri finančnej otázke. Každá „zábava" niečo stojí. To je aj prípad  tejto výkonom nabitej mašiny. Koľko ťa bude stáť 10 hodín výučby jazdy s Lamborghini Aventador? Priprav si 20 000 britských libier, v prepočte približne za 22 250 eur!  

Zdroj: Autobazar.sk, YouTube.com/Get Licensed, get-licensed.co.uk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Autoškola za 22 250 eur: S Lamborghini Aventador!