Mansory BMW XM delo - úlet za veľa peňazí

Expert na šialené úpravy predviedol nové monštrum. Čo prináša nove dielo z pera tunera Mansory?

BMW XM vyniká masívnym telom, dizajnom a nielen. Spája kontroverzné chúťky s potrebou extrémnych parametrov. Ako úprava "už dokonalého" dela v rukách nemeckého tunera dopadne?

Mansory je renomovaný nemecký tuningová spoločnosť, ktorá sa rozhodla prepracovať BMW XM aj keď tento automobil rozhodne nepotrebuje kone naviac. Výkonu ponúka viac než dosť už v základe. 

Ako sme už u tohto renomovaného mena zvyknutí, aj tento ďalší projekt miluje kontroverzné ohlasy. Mansory dobre vie, čo robí. O tom, že ich dosiahne, niet pochýb. 

Úpravca pridal do auta rôzne časti z uhlíkového vlákna, vrátane blatníkov, predného a zadného nárazníka a strešného spoileru. Interiér sa predvedie už čoskoro. Možno očakávať, že ponúkne nečakané prvky a inovatívny prístup.  Očakávať možno využitie rôznych netradičných materiálov, ktoré iní výrobcovia bežne neponúkajú z dôvodu nákladov, nie príliš praktických vlastností alebo obáv z predčasného poškodenia. 

Ako je na tom tento krásavec, čo sa týka výkonu? Potrebuje 653-koňové delo s 800 Nm krútiaceho momentu ďalší "upsizing?" Mansory ako odpoveď zvolil taktiku tajomna a bližšie špecifikácie nezverejnil. Je možné, že sa vôbec nezameral na zvyšovanie výkonu. Veď samotné BMW XM už ponúka impozantné čísla. Sme na konci príbehu, ktorý nutne potrebuje tvoje oči zavesené na fotografiách tejto krásnej mašiny. Mansory elektrifikové SUV čaká na úspech. Samozrejme, objavujú sa aj kritici, ktorí tvrdia, že si úspech nezaslúži? Ako hodnotíte toto skvostné BMW? Podeľte sa o názor v komentároch.

Zdroj: mansory.com

Zdroj foto: mansory.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mansory BMW XM delo - úlet za veľa peňazí