Kolosálna limuzína Midnight Rider

Oslava s priateľmi môže byť tou najlepšou voľbou ako využiť nutnosť presunu na koncerty a vystúpenia. Vedia to známe osobnosti, najbohatší ľudia planéty a majitelia kolosálnej limuzíny.

Zdroj: thepetrolstop.com

Váha 25 ton

Čo sa týka dĺžky, nepozeráš sa na najväčšieho velikána medzi limuzínami. Extrémne parametre však rozhodne ponúka. Táto limuzína váži neuveriteľných 25,5 ton. Vďaka extrémnej váhe sa už v roku 2004 zapísala do Guinnessovej knihy rekordov.

Výroba

Vozidlo ponúka zaujímavé parametre. Vozidlo s dĺžkou 20,3 metra vznikalo 7 rokov. Výroba prebiehala v rokoch 1997 a 2004. Na výrobe sa podieľali 4 konštruktéri. Medzi nimi 2 majitelia z Kalifornie, Michael Machado a Pamela Bartholemew.

 Zdroj: supercarscorner.com

Kto potrebuje obrovskú limuzínu pre 40 ľudí?

Ako vznikol nápad na výrobu netradičnej limuzíny? Hlavným cieľom autorov bolo zostrojiť stroj, ktorý splní náročné požiadavky na pohodlie a uspokojí predstavy majiteľov, ktorí trávia veľa času na cestách a chcú cestovanie využiť na stretnutia s priateľmi a oslavy. To sa, zdá sa, skutočne podarilo. Čo povieš?

Potrebné úpravy

Luxusný interiér perfektne dotvára celkový dojem limuzíny. Konštrukčné riešenie sa nevyhlo mnohým úpravám. Celé telo bolo zosilnené pomocou špičkovej leteckej technológie a spoje vystužené na nadmernú záťaž.

Interiér

Interiér limuzíny je modelovaný po prezidentských autách Pullman Cars, klasiky z roku 1870. Luxusný vzhľad, zrkadlá, lesklé drevo a leštená mosadz nemôže v interiéri chýbať. 40 sedadiel sa rozkladá medzi 3 samostatnými salónikmi. Každý salónik má vlastný bar, obrazovku a telefóny.

 Zdroj: vijaybisht.in

Výkon 435 koní

Pri pohľade na tento skvost ta určite napadne otázka ohľadne formy pohonu. Pohon zabezpečuje ťahač Peterbilt 379 . Disponuje výkonom 435 koní. Obrovský stroj stojí na 22 kolesách. K tomu spoľahlivé brzdy s krátkou brzdnou dráhou a 2 pohonné agregáty.

2 pohonné agregáty

Prečo až 2 zdroje pohonu? Z dôvodu vysokej hmotnosti a potreby energie pre množstvo elektrického vybavenia „na palube.“ Za pozornosť stojí nielen exteriér. Interiér vozidla taktiež priťahuje pohľady. Posúď sám. Sleduj video.

Cena za prenájom na 1 hodinuPrekvapivá je rovnako aj cena za prenájom Midnight Ridera. Až 1000 dolárov za hodinu zaplatí záujemca, ktorý chce zažiť výnimočnú, luxusnú party na kolesách! Netreba zabúdať, že servis zahŕňa obsluhu ďalších ľudí. Posádku tvoria 2 vodiči, hostesky, ochranka a barman.

Kto by sa nechcel pridať?

Zdroj: supercarscorner.com

Zdroj: Autobazar.sk, gizmodo.com, aglomeradodigital.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kolosálna limuzína Midnight Rider