Za 10 500 € môžeš mať toto monštrum so 480 koňmi!

Mnoho ľudí túži po aute s poriadnou porciou výkonu. Lenže často krát sa rozhodnú pre niečo praktickejšie. Občas sa nájde ktosi, kto sa s obyčajným vozidlom nesupokojí a rozhodne sa pre radikálnu zmenu svojho klasického vozidla. Toto je presne taký príklad, avšak dovedený do úplného extrému.

Saab 9-3 s výkonom superšportu!

Áut značky Saab na našich cestách veľa nestretávame, platí to aj pre model 9-3. Na portáli autoscout24 sa objavil Saab 9-3 s naozaj neobvyklou špecifikáciou. Treba povedať, že Saab 9-3 vedel byť už v základe pomerne zaujímavým a ostrým vozidlom. Naslabšia výkonnostná verzia dosahovala 118 koní, čo dieru do sveta nespraví, no vrcholná verzia disponovala stádom 228 koní. A to je aj dnes pomerne zaujímavé číslo.

Zdroj: autoscout24.nl

Kúsok, ktorý sa predáva v Slovinsku ide omnoho ďalej. Auto prešlo mnohými úpravami. Navýšený bol objem motora, ktorý narástol na 2,3 litra, je to však stále bežný štvorvalec. Pochopiteľne zmenami prešlo aj turbodúchadlo, rovnako aj výfukový systém. Sú tu športové brzdy, obuté slicky, znížený podvozok. Na prvý pohľad auto pôsobí ako jemne vytuningovaný kúsok. Brutálny dojem zanechá auto keď sa dostane do pohybu. Pod kapotou drieme šialených 480 koní, za čo by sa nemusel hanbiť žiaden superšport. Zrýchlenie je naozaj brutálne, rovnako aj dynamické. Z rýchlosti 100 km/h na 200 km/h zrýchli za 8 sekúnd. Znamená to, že až do hranice 200 km/h ste permanentne vtlačený do sedačky. Zaujme aj nájazd, tento Saab 9-3 má toho za sebou toho viac než dosť. Za svoj život najazdil už 261 000 km, výkonnostné úpravy si auto užíva ešte len posledných 15 000 km. Nuž a najzaujímavejšiou je hlavne cena. Za výkonom nabité vozidlo zaplatíte len 10 500 €, čo je viac než lákavé. Hlavne ak si vezmeme do úvahy fakt, že už len samotné úpravy iste stáli viac, ako je finálna cena tohto Saabu. Dokonalá príležitosť vytrieť zrak niekoľkonásobne drahším športiakom.

Zdroj: autoscout24.nl

Zdroj: autoscout24.nl

Zdroj: autoscout24.nl

Zdroj foto: autoscout24.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Za 10 500 € môžeš mať toto monštrum so 480 koňmi!