Mansory vytvorilo extrémne ľahký a dokonale stabilný superšport s takmer 800 koňmi

Jedinečný otvorený superšport s takmer 790 koňmi pod kapotou dostal od Mansory to najlepšie, čo mohol získať. 

Mansory 4XX Siracusa Spider je nádherný kúsok, ktorého centrálnym dielom je úchvatná práca na pôvodnom bodykite z Ferrari 488 Spider. Redizajnované telo má agresívny podtón a zmena je nielen vizuálna, ale aj praktická. Novovytvorené vzduchové prieduchy dodávajú chladiacej jednotke optimálny prísun vzduchu. Špeciálne upravená predná maska poskytuje lepšiu priľnavosť a jazdné vlastnosti automobilu, keď skutočne dupnete nohou na plyn. Impozantné bočné sukne z uhlíkových vlákien sú nielen podpisom Mansory, ale takisto aj funkčným doplnkom pri rýchlej jazde. Prepracovaný vzduchový systém prechádza cez integrovaný difuzór a kompaktný dvojitý zadný spojler. 4XX Siracusa Spider vo farbe Liquid Black je dopĺňaný trojicou talianskych farebných akcentov. 

Mansory vytvorilo extrémne ľahký a dokonale stabilný superšport s takmer 800 koňmi

Najvyšší level stability pri extrémne nízkej váhe - práve to sa Mansory podarilo pri prepracovaní talianskeho superšportu. 3,9 litrový biturbo osemvalec s optimalizovaným systémom riadenia motora a špeciálne prispôsobeným výfukovým systémom prináša pri svojej rýchlosti na cestu dokonalý zvuk. Pod kapotou sa ukrýva až 790 koní a z nuly na stovku tento športovec doslova vyletí za dychberúcich 2,9 sekundy! Maximálka je upravená na 341 km/h, pri sériovke o 11 km/h menej. 

Interiér je perfektnou kombináciou funkčnosti a komfortu. Špeciálne vyvinutý volant v kombinácii kože a karbónových vlákien, redizajnovaná stredová konzola garantujúca optimálne ovládanie vozidla a luxusné doplnky s farebnými akcentmi sú len podčiarknutím celého diela dokonalosti. Jednoducho SKvelé auto!

Mansory vytvorilo extrémne ľahký a dokonale stabilný superšport s takmer 800 koňmiMansory vytvorilo extrémne ľahký a dokonale stabilný superšport s takmer 800 koňmiMansory vytvorilo extrémne ľahký a dokonale stabilný superšport s takmer 800 koňmiMansory vytvorilo extrémne ľahký a dokonale stabilný superšport s takmer 800 koňmi

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ©  

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mansory vytvorilo extrémne ľahký a dokonale stabilný superšp...