Vyhraj zájazd na autosalón do Ženevy!

Zaži 87. ročník Geneva International Motor Show na vlastnej koži!

Jeden z najväčších a najpopulárnejších autosalónov v Európe už čoskoro otvára svoje brány a ty môžeš byť pri tom! Na Autobazar.SK hráme o 2x2 autobusové zájazdy na autosalón do Ženevy, kde sa predstaví množstvo automobilových noviniek. Na 87. ročníku Geneva International Motor Show nebudú chýbať svetové premiéry zvučných značiek, koncepty automobilov budúcnosti, špeciálne úpravy áut, zaujímavé workshopy, krásne ženy a mnoho iného.

Vyhraj zájazd na autosalón do Ženevy!

Autosalón prebieha od 9.3.-19.3.2017 a tento rok môžete byť medzi tými, ktorí budú mať šancu zažiť atmosféru autosalónu svetového formátu naživo! Stačí sa zapojiť do súťaže a ste v hre.

 

Zaži s nami prvé tohtoročné rally!

 

Súťaž prebieha na facebooku Autobazar.SK a úloha je jednoduchá. Stačí, ak vyberieš najlepší automobil s rokom výroby 2017 z našej ponuky, pridáš ho do komentára, označíš kamoša, ktorého by si vzal so sebou a si v hre! O výhercovi rozhodne náhodný žreb. Žrebujeme 8.3.2017.

 

Zaži zájazd svojho života!

Ak si pravý autičkár a miluješ nové autá, atmosféru autosalónov a krásne ženy, túto šancu si nesmieš nechať utiecť. Termín zájazdu je druhý autosalónový víkend 17.3.-19.3.2017 a odchod autobusu je z Bratislavy. Predĺžený víkend na autosalóne v Ženeve bude pecka! Pozri si viac informácii o výhre.

 

Ženevský autosalón prinesie tento rok SKvelé novinky!

 

Ak by si náhodou v súťaži nevyhral, stále je tu šanca isť na autosalón do Ženevy po vlastnej osi a za skutočne SKvelú cenu! 

Vyhraj zájazd na autosalón do Ženevy!

 

Na čo všetko sa môžete tešiť?

Oficiálny teaser nám priblíži perfektnú atmosféru minulého ročníka, ktorý bol takisto SKvelý! Ak ešte stále váhate, možno vás trochu nakopneme.

Podmienky súťaže

Zdroj: Autobazar.SK, slovaksporttravel.skwww.gims.swiss

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Vyhraj zájazd na autosalón do Ženevy!