Géčko dostalo od Mansory až 840 koní!

Mansory si pre svoje úpravy, kde je charakteristické najmä používanie uhlíkových vlákien a zvyšovanie výkonu, vyberá najmä prémiové automobily. Tentokrát sa pohrali s našim obľúbeným Géčkom.

 

Mercedes-Benz triedy G dostal od Mansory výnimočný rozšírený bodykit, vďaka ktorému nabral na šírke až 40 milimetrov. Tento prvok je možné aplikovať na modelové rady G63, G65, G350 a G500. Nápadité rozšírenie je doplnené o ušľachtilé karbónové komponenty a elegantné zliatinové kolesá.

Bodykit je prémiovým doplnkom

 

Celá sada, ktorú rozšírený bodykit obsahuje, sa skladá z blatníkov, dverových plášťov a nárazníkov, pričom sú prirodzene vyrobené z uhlíkových vlákien. Pre skutočných nadšencov ponúkajú dokonca strešný panel, spojler a buď dve alebo rovno štyri pozičné svetlomety. Prémiový kus dopĺňajú prvky z uhlíkových vlákien aj na kľučkách dverí, obložení A stĺpika či dokonca v interiéri. Dokonalosť mu dodáva kvalitná Alcantara koža. Rafinovaný vzhľad dopĺňajú aj zliatinové kolesá, ktoré si môžete vybrať až v troch rozmeroch - 21, 22 a 23 palcov.

Géčko dostalo od Mansory až 840 koní!

Výkon na maximum!

Okrem vizuálnych vylepšení si posvietili aj na výkon, ktorý už bol veľký, no teraz je z Géčka doslova delo! Divízia, ktorá sa špecializuje na výkon, kompletne zreevidovala biturbo osemvalec AMG G63 a novonavrhnutý výfukový set s dvojitou koncovkou z ušľachtilej ocele poskytuje perfektný zvuk. Z pôvodných 544 koní ich pod kapotou Géčka cvála až 840! Neskutočný výkon, ktorý si toto auto skutočne zaslúži!

Géčko dostalo od Mansory až 840 koní!Géčko dostalo od Mansory až 840 koní!Géčko dostalo od Mansory až 840 koní!Géčko dostalo od Mansory až 840 koní!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ©  

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Géčko dostalo od Mansory až 840 koní!