Nové 5-kové BMW prichádza ako kombík s obrovským kufrom

Po sedane vyšli Nemci na automobilovú scénu aj s kombíkom, ktorý určite zamieša karty. 

BMW 5 Touring G31 je veľkým trhákom práve pre európsky trh, kde je očakávaným kúskom. Kombík sa môže pochváliť obrovským kufrom s objemom až 570 litrov, pri sklopených sedačkách až 1700 litrov!

Vyrábať sa bude v štyroch motorizáciách - 520d, 530i, 530d/530d xDrive a 540i xDrive. Prvým variantom je dvojlitrový štvorvalec, ktorý produkuje 190 koní a ako jediný je ponúkaný so šesťstupňovým manuálom. Ostatné varianty obsluhuje osemstupňový automat, ktorý je štandardom. Verzia 540i xDrive ponúka najväčší výkon až 340 koní, ktoré vedie trojlitrový šesťvalec. Maximálna rýchlosť pri 520d je 225 km/h, ostatné verzie dostali o 25 kilometrov za hodinu viac.

Vizuálne pútavá novinka však poskytuje aj SKvelý systém infotaimentu a bohatú radu asistenčných systémov, medzi ktoré patrí napríklad adaptívny tempomat s funkciou plného zastavenia a rozbiehania, automatické brzdy či 8 masážnych programov pre sedadlo vodiča. Zdá sa, že BMW stavilo tentokrát na skutočne pohodlnú jazdu v aute, ktoré vyzerá fakt sexi!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nové 5-kové BMW prichádza ako kombík s obrovským kufrom