Patrik našiel zaujímavý spôsob, ako predať auto. Inšpirujte sa!

Predať auto cez internet môže byť niekedy naozaj ťažký oriešok. Keď sa však vžijete do kože kupujúceho, pôjde to stokrát ľahšie!

Kto z vás sa pozrie na inzerát, ktorý nemá fotografie? Vizuálna prehliadka automobilu pred kúpou patrí medzi jeden z najdôležitejších faktorov pri rozhodovaní. Patrik však posunul túto hranicu na nový level a spravil perfektné video, v ktorom svoju jazdenku ukázal v tom najlepšom svetle!

Po dvoch rokoch sa rozhodol predať svoje kabrio, ktorému želá nového majiteľa, túžiaceho práve po takomto automobile. Žlté BMW 318 i sa aj vďaka svojmu neprehliadnuteľnému štýlu objavilo v mnohých videoklipoch slovenských spevákov a raperov. Najďalej sa dostalo do Talianska či Chorvátska a Patrik je zatiaľ jeho prvým majiteľom na Slovensku. Po kliknutí na fotku sa dostanete do detailu inzerátu.

Patrik našiel zaujímavý spôsob, ako predať auto. Inšpirujte sa!

"Nový majiteľ by mal byť človek, ktorý túži rovnako po kabriu, ako ja a aby s ním zažil také chvíle, aké som mal možnosť zažiť aj ja."

Patrik využíval kabrio na bežné jazdenie, počas zimy bolo prevažne využívané jeho druhé auto, no za priaznivých podmienok vyvetral aj BMW. Po kliknutí na fotku sa dostanete do detailu inzerátu.

Patrik našiel zaujímavý spôsob, ako predať auto. Inšpirujte sa!

"S autom som bol spokojný nadmieru, za posledné dva roky som na ňom precestoval niekoľko krajín a nikdy nebol ani len najmenší problém, auto som pravidelne servisoval, čo je všetko zaznamenané aj v servisnej knihe."

Hoci momentálne plánuje automobil na dovoz z Ameriky, k značke BMW by sa v budúcnosti rád vrátil. Jeho BMW 381 i je kabriolet s plne funkčnou elektrickou strechou, ktorý počas priaznivých podmienok môže jazdiť aj v zimnom období. Jedinou úpravou je pridané LPG s prídavným domazávaním, čím ušetríte na cene pohonných hmôt.

Musíme uznať, že automobil vyzerá naozaj SKvele! Kto z vás by ho bral všetkými desiatimi?

Ak máte radi podobné zábavky, natáčate adrenalínové videá na kolesách alebo chcete ukázať svoju zručnosť pri prerábke áut, kontaktujte nás na facebooku Autobazar.SK a my o vás povieme celému Slovensku!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto a video: Patrik Grečmal

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Patrik našiel zaujímavý spôsob, ako predať auto. Inšpirujte ...