Autonómna jazda Tesly natočená v reálnych podmienkach!

O autonómnych automobiloch sme už pravdaže počuli a možno ste zachytili aj to, že Tesla vydala oficiálne video, ktorým chce dokázať bezpečnosť tejto jazdy "bez vodiča". 

Nedávno sme vás informovali aj o zavedení autonómnych taxíkov spoločnosti Uber v Amerike. Vodič však pre bezpečnosť v tomto automobile byť musí, nakoľko v prípade potreby je potrebné, aby zareagoval na situáciu. Tesla však vydala oficiálne video, v ktorom dokumentuje jazdu v "bežnej premávke". Problémom tohto videa je, že auto jazdí za naozaj priaznivých podmienok, je slnečno, jasno, na cestách nie je až tak frekventovaná premávka a preto si vyslúžilo množstvo kritiky. Ľudia chceli vedieť, či kamery dokážu zaznamenať dráhu aj v prípade, že prší prípadne je hmla a podobne.

Oficiálne video od Tesly dokumentovalo "dokonalú" autonómnu jazdu.

Práve preto bolo vydané ďalšie video, natočené za nie až tak ideálnych podmienok, vo väčšej premávke. Dokonca je tam zobrazený aj pohľad kamier a to, ako sa správajú a zachytávajú jednotlivé objekty. Naozaj zaujímavý pohľad na autonómnu jazdu, ktorý vás možno o jej bezpečnosti presvedčí o trochu viac.

Autonómna jazda Tesly s dokumentáciou pohľadu kamier.

 Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Autonómna jazda Tesly natočená v reálnych podmienkach!