Takmer 700 koňové SUV je unikátom od Mansory

Spojenie britského luxusu a bavorskej precíznosti sa ukázalo na luxusnom SUV, ktoré vyzerá naozaj SKvele. 

Mansory sa opäť podpísalo pod spoluprácu s luxusnou britskou automobilkou. Bentley Bentayga sa premenilo na luxusné SUV, ktorého dizajn teraz dopĺňajú prvky z uhlíkových vlákien. Po kvalitnej práci zostala široká stavba so zvýšenou siluetou vozidla. Dosiahla lepšiu aerodynamiku na cestách a vyššiu rýchlosť v zákrutách. 

Bentley Bentayga dostalo aj nové ľahké kolesá s názvom Y5 / 1, ktoré spájajú športového ducha s britskou eleganciou. Samozrejmosťou je aj zvýšenie výkonu, dvanásťvalec poháňajúci SUV má pod kapotou až 691 koní! Maximálna rýchlosť je približne o 10 km/h vyššia ako od výroby. Mansory si potrpí aj na interiér a najnovší kúsok preto obsahuje jemné interiérové aplikácie. Hliníkový pedálový set, prepracovaný volant so športovými akcentmi či podľa žiadosti celokožené ručné čalúnenie či na mieru šité rohože. Tento automobil ešte len čaká na svoju svetovú premiéru, ktorá bude 1.-4. novembra na SEMA Las Vegas.

Takmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od MansoryTakmer 700 koňové SUV je unikátom od Mansory

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ©  

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Takmer 700 koňové SUV je unikátom od Mansory