Vyhľadávací agent vám pomôže nájsť SKvelé auto

Hľadáte SKvelé auto, no nemáte každý deň čas sledovať ponuku? Náš agent to urobí za vás!

Upravili sme nášho vyhľadávacieho agenta, aby vám slúžil tak, ako potrebujete. Čerstvé inzeráty automobilov, podľa vami zvolených parametrov, môžete mať odteraz ihneď po ich pridaní na web Autobazar.SK. Stačí si jednoducho nastaviť vyhľadávacieho agenta. Tu je krátky návod:

1. Vyberte si na webe Autobazar.SK automobil podľa vlastných parametrov a kliknite na tlačidlo Hľadať.

Vyhľadávací agent vám pomôže nájsť SKvelé auto

2. Pri prezeraní výsledkov vyhľadávania si môžete v pravom rohu, priamo nad výsledkami, uložiť svoje aktuálne hľadanie. Týmto krokom vytvoríte vyhľadávacieho agenta, ktorý bude hľadať inzeráty podľa aktuálne nastavených parametrov.

Vyhľadávací agent vám pomôže nájsť SKvelé auto

3. Vo vyhľadávacom agentovi si jednoducho nastavíte email, na ktorý chcete zasielať inzeráty. Svoje hľadanie si môžete aj pomenovať a nastaviť frekvenciu zasielania emailov. To znamená, že zakaždým, keď bude na náš web pridaný inzerát, spĺňajúci vaše hľadanie, zašleme vám email. Buď ihneď, raz za 24 hodín alebo raz za týždeň. 

Vyhľadávací agent vám pomôže nájsť SKvelé auto

 Aby ste to mali ešte jednoduchšie, pripravili sme pre vás aj krátky videotutoriál, ktorý vám ukáže, kde a ako máte správne klikať. Vytvorenie agenta vám zaberie skutočne len minútku!

Zdroj: Autobazar.SK

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Vyhľadávací agent vám pomôže nájsť SKvelé auto