Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!

Mansory sa pustilo do limitovanej edície šiestich kusov Mercedes S-Class Coupé AMG S63 a upravilo ich k maximálnej dokonalosti.

Z pôvodného atletického športovca sa stal poriadny svalnáč s podpisom Mansory prvkov. Prepracované denné LED svietenie a výkonné chladiace otvory pre prívod vzduchu zaisťujú naozaj výrazný a dynamický vzhľad. Spolu s predným blatníkom a plne integrovanými stĺpikmi na zadných blatníkoch, ako inak z uhlíkových vlákien, rozšírili automobil o 50 milimetrov. Strešný spojler a zadný nárazník či iné komponenty z uhlíkových vlákien sú typickým prvkom, ktorým Mansory s radosťou odľahčuje a zároveň spevňuje karosérie automobilov. Agresívny, no zároveň športový vzhľad dotvára aj športový výfuk s impozantným zvukom, vyrobený z nerezovej ocele.

Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!

Osemvalcový biturbo motor dostal vďaka turbodúchadlám, výfukovému systému či športovému vzduchovému filtru až 840 koní, čo je oproti pôvodným 576 koňom poriadny výtlak. Z nuly na stovku vyšprintuje za 3,5 sekundy a maximálku má elektronicky regulovanú na 300 km/h. 

V súlade s filozofiou Mercedesu boli prispôsobené aj interiérové prvky, ktoré kombinujú pohodlie a eleganciu so športovým charakterom. Nechýbajú hliníkové pedále, špeciálne navrhnutý volant so športovým akcentom či autokoberce v koži s vyšívaným logom Mansory. Vrchol dokonalosti predstavujú kožené sedadlá zošité karbónovým vláknom. Krása!

Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ©  

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mansory spravilo z eskového Méďa poriadného svalnáča!